Cesaria Evora vine in Romania

de Ileana Voicu Ghinea, 23 August 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Cesaria Evora vine in Romania
Dupa ce in luna mai a fost obligata sa-si intrerupa turneul din cauza unor probleme medicale, artista va ajunge in Romania in luna octombrie, informeaza Mediafax. Supranumita "Diva Desculta", Evora va sustine doua concerte la noi in tara, pe 15 octombrie la Brasov si pe 18 octombrie la Bucuresti, spectacole care fac parte din turneul de promovare a albumului "Nha Sentimento".

Programat initial pentru 15 mai, spectacolul din Bucuresti a fost amanat pentru ca artista a suferit o interventie chirurgicala pe cord deschis, la Paris.


Biletele pentru concertele din octombrie sunt disponibile online, pe site-urile www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.Blt.ro, www.Bilete.ro, la Sala Palatului din Bucuresti, la Sala Sporturilor din Brasov, in librariile Humanitas si Carturesti, magazinele Diverta, Germanos, Vodafone si magazinul Off The Record, la preturi cuprinse intre 210 si 70 de lei.

Biletele cumparate si nereturnate pana in acest moment pentru concertul din luna mai raman valabile, urmand sa fie schimbate la casele de bilete de unde au fost achizitionate, iar in ziua concertului, pe 18 octombrie, pot fi schimbate si la ghiseul din incinta Salii Palatului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod