Cei mai de success artiști români – lista câștigătorilor Media Music Awards

Peste 30.000 de oameni din Piața Mare a Sibiului și peste 1 milion de telespectatori din toată lumea au urmărit aseară prima ediție a Media Music Awards, evenimentul care a devansat în profesionalism și audiență orice gală de premii muzicale organizată în România.
Cei mai de succes artiști ai anului, cei care au avut, grație impactului la public, cele mai multe difuzări radio-TV și vizualizări pe internet, au participat la festivitatea de la Sibiu, unde au susținut recitaluri live și au fost premiați la diverse categorii.

Eleganță pe covorul roșu

Pe covorul roșu din Piața Mare și-au făcut apariția, începând cu orele 18.30, coborând din limuzine vintage și asaltați de fani și de camelere de filmat și fotografiat, Antonia, Alex Velea, CRBL, Vunk, Deepcentral, Andreea Bănică, Laurențiu Duță, Smiley, Anda Adam, Ellie White, Corina, Mandinga, Andra. Artistele au strălucit în rochii elegante care le-au pus în evidență siluetele de vis, le-au descoperit părți ale trupului și chiar, în cazul lui Ellie White, i-a accentuat pântecul, solista fiind însărcinată în opt luni.

Anda Adam a avut, poate, cea mai spectaculoasă apariție vestimentară, optând pentru o rochie tip sirenă, cu imprimeu de clepsidră, având părțile laterale decupate și îmbogățite cu lame metalice aurii. Apariția vedetei a atras un interes major, Anda fiind fotografiată timp de mai multe minute. O altă apariție interesantă a fost cea a Corinei, care a îmbrăcat o fustă albă cu șolduri supradimensionate și un sutien cu cupe în formă de con, precum cel al celebrei Madonna.  La capitolul apariții masculine, cea mai interesantă alegere vestimentară a avut-o Alex Velea, care a purtat în picioare pantofi sport galbeni fosforescent cu cap de urs.

Show pe două scene în Piața Mare a Sibiului

Artiștii au petrecut seara în cortul VIP, situat, peste zona pubicului, în fața scenei mari unde, o mare parte dintre ei, au și cântat. Pe o a doua scenă, ei au urcat pentru a-și ridica trofeele, transformând astfel totul într-un show foarte dinamic. Gala a fost prezentată de Cristi Nițu și Ana Moga și a inceput, conform programului, la orele 19.00 fix, totul derulându-se la minut, precum marile evenimente muzicale de peste Ocean.

Pe scena cea mare, îmbogățită cu un joc de lumini fantastic și cu ecrane cu led pe care au rulat jocuri grafice, au cântat Antonia, Alex Velea, CRBL & Helen & Adda, Connect-R, VUNK & Antonia, Grasu XXL & Spyke & Maximilan, Raluka, Deepcentral, Laurențiu Duță & Andreea Bănică, solista din Bulgaria Desislava, Puya, Smiley, Anda Adam, Loredana, Corina, Andra & What’s Upp și Mandinga.

Artiștii au ales că cânte atât hiturile lor din acest an sau din anii trecuți, precum și piese în premieră, așa cum a fost cazul Andei Adam. Artista a îmbrăcat o ținută sport din cea mai recentă colecție Jeremy Scott și a interpetat live noua ei piesă care le-a adus fanilor plăcuta amintire a perioadei Selecta. În pauzele dintre recitaluri, artiștii au fost premiați, urcând pe scena cea mică pentru a-și ridica trofeele din sticlă.

Câștigătorii Media Music Awards


Best New Artist – Alex Mica

Best Song – Connect-R – Vara nu dorm

Fastest Climber – Connect-R – Vara nu dorm

Best Female – Antonia

Best Featuring – CRBL feat Helen

Kiss Award – Alex Velea

Best Rock – VUNK feat. Antonia – Pleacă

Best Pop – Smiley – Dead Man Walking

Fans Like Award – Antonia

Best Video – VUNK feat. Antonia – Pleacă

Best Male – Smiley

Best Dance – Laurențiu Duță feat. Andreea Bănică – Shining Heart

Media Forest Award – Andra

Best Online Trilulilu – Mandinga – Zaleilah

Best Hip Hop – Guess Who

Premiul Urban.ro – Inna

Best Group – Voltaj

Best Comeback – Ellie White

Premiul de excelență – Loredana
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod