Ai putea sa-i spui “Bun venit pe lume!”

Organizatia Salvati Copiii va invita la lansarea campaniei ‘Bun venit pe lume’, pe 6 octombrie, ora 11, in Bucuresti Mall (Calea Vitan nr. 55 -59, Sector 3), zona fantanii centrale.

In fiecare an, pierdem, in medie, 1.900 de copii mai mici de un an. De aceea, in perioada 6-7 octombrie, 1900 de body-uri de nou-nascuti vor fi amplasate in Bucuresti Mall, Plaza Romania si parcul Herastrau. 

Fiecare dintre acestea simbolizeaza un copil care nu a mai apucat sa-l foloseasca.  Body-urile vor fi luate de pe suport si trimise copiilor din maternitati pentru fiecare donatie de minim 50 de lei, iar fondurile obtinute prin aceasta campanie vor fi folosite pentru dotarea cu echipamente medicale a maternitatilor din tara.  Donatii se mai pot face pe site-ul organizatiei www.salvaticopiii.ro.

Campania este sustinuta de Andi Moisescu si Amalia Nastase, ambasadorul programului “Fiecare Copil Conteaza”.

Salvati Copiii desfasoara din 2011 programul de reducere a mortalitatii infantile “Fiecare Copil Conteaza”. Sprijinim 2.000 de viitoare mamici si mamici din 26 comunitati rurale sarace sa-si imbunatateasca starea de nutritie, informare, sa-si ingrijeasca sarcina si bebelusul, sa aiba un doctor de familie. Nu a existat nici un caz de mortalitatea infantila in localitatile in care lucram. In afara de asta am dotat doua sectii de nou nascuti si maternitati: Cantacuzino si Adjud. Acum vom dota pe a treia in Piatra Neamt.
In Romania la fiecare 5 ore moare un copil cu varsta sub un an. Nu putem lasa ca aceasta situatie sa continue. Si tu poti salva o viata, iar noi impreuna, mult mai multe!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod