Ceainăria Rendez-Vous a lansat propriul brand de prăjituri de casă

11 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Ceainăria Rendez-Vous a lansat propriul brand de prăjituri de casă

Joi, 10 noiembrie, ceainăria Rendez-Vous, una dintre cele mai vechi ceainării din peisajul capitalei, a adăugat oficial un brand nou în portofoliu, prăjiturile de casă Coffet.

Peste 20 de varietăţi de preparate au încântat privirile şi papilele gustative ale publicului prezent la evenimentul de lansare. De la biscuiţi cu portocale sau scorţişoară şi ghimbir, clasicii cozonaci şi torturi, până la tarte şi rulade, toate au fost oferite spre degustare invitaţilor.  Şi, pentru că este vorba de o ceainărie, nu a putut lipsi o specialitate pe bază de ceai: Tarta Matcha.
Ceaiul Matcha este recunoscut la ora actuală drept cel mai rafinat, mai rar şi mai sănătos sortiment de ceai, celebru şi datorită utilizării lui în solemna „ceremonie a ceaiului” de la japonezi. El este folosit drept un ingredient preţios în multe patiserii şi cofetării renumite ale lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Anca pe 5 Mar 2012, 12:00
    NU RECOMAND

    Am avut neinspiratia sa comand un tort aniversar de la ei. Pe langa faptul ca a avut mult peste greutatea ceruta, nici macar nu a fost livrat in locatia dorita(ei avand doua astfel de locatii in Bucuresti);pe langa toate aceste deficiente, insolenta de care au dat dovada angajatii nu am mai intalnit-o niciodata pana acum. Managerul nu s-a deranjat sa rezolve problema in vreun fel, ci doar s-a rezumat la un simplu "imi pare rau".Concluzia: nu recomand nimanui sa cumpere de la ei.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod