Câştigă o excursie la concertul Rihannei de la Budapesta

11 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Câştigă o excursie la concertul Rihannei de la Budapesta
Nivea îţi oferă şansa de a câştiga una dintre cele cinci excursii pentru două persoane la Budapesta, la concertul Rihannei din 8 decembrie! Testează-ţi prietenii pe aplicaţia existentă pe pagina de Facebook Nivea Romania.

În perioada 5 noiembrie - 20 noiembrie 2011, intră pe pagina de Facebook a Nivea România, accesează aplicaţia „Testează-ţi prietenii” şi poţi câştiga o excursie pentru două persoane la concertul Rihannei de la Budapesta! Nu trebuie decât să ai peste 18 ani, să accesezi aplicaţia, să-ţi „supui” doi prieteni la test şi apoi să completezi formularul de concurs.
Aplicaţia va face automat o comparaţie între cei doi prieteni selectaţi, îl va desemna pe cel mai bun prieten, iar tu vei fi înscris în tragerea la sorţi, odată cu completarea formularului de participare.

Cele 5 premii constau în câte două bilete la concertul Rihannei, de la Budapesta din data de 8 decembrie 2011, transport cu avionul Bucureşti – Budapesta – Bucureşti, pentru 2 persoane, transfer aeroport – hotel – aeroport, cazare la hotel Cosmo Hotel Budapest, 1 noapte (8 – 9 decembrie), în camera dublă, cu mic dejun inclus şi 100 euro/premiu pentru ca distracţia să fie mai mare! Pe lângă cele 5 excursii la concertul Rihanna de la Budapesta, participanţii la concurs pot câştiga şi unul dintre cele 100 de premii Nivea Pure Effect.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod