Cea mai mare expozitie de dinozauri din Europa ajunge la Bucuresti

3 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Cea mai mare expozitie de dinozauri din Europa ajunge la Bucuresti

"XXL DINO EXPO", cea mai mare expozitie de dinozauri in marime naturala din Europa ajunge la Bucuresti pe 5 iunie. In perioada 5-14 iunie, cele 32 de exponate, dintre care 6 au fost realizate special pentru filmul "Jurassic Park" vor putea fi admirate in parcarea Baneasa Shopping City, din Capitala.

Expozitia "XXL Dino Expo" prezinta replici in marime naturala ale celor mai mari animale de pe planeta confectionate din materiale speciale, precum latex si fibra de sticla.
Cele mai impresionante creaturi ale colectiei sunt dinozaurii din speciile Tyrannosaurus Rex, Saltasaurus si Diplodocus, care au aparut in filmul "Jurassic Park", regizat de Steven Spielberg.

La intrarea in expozitie va fi amplasat cel mai periculos dinozaur carnivor, Tyrannosaurus Rex, in timp ce giganticul Saltasaurus, un erbivor de 35 de metri lungime si 8 metri inaltime, se va afla in interiorul unui cort urias. In cadrul XXL DINO EXPO mai pot fi vazuti si dinozauri din speciile Triceraptos, Parasaurolophus, Archaeopterix sau Mamenchiosaurus, dar si fosile adevarate ale animalelor care au stapanit planeta cu sute de milioane de ani in urma.


Creaturile se misca si scot sunete, in timp ce sunt proiectate secvente din filmul "Jurassic Park" pe un ecran video.
Toate exponatele au fost realizate de germanul Karmo Neigert, inclusiv cele construite special pentru celebrul film.

Expozitia deschisa in Capitala va putea fi vizitata in perioada 5-14 iunie, intre orele 16.00-22.00 in timpul saptamanii si respectiv intre orele 11.00-22.00 in weekend. Biletul de intrare costa 15 lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • GHETI CIPRIAN pe 10 Iun 2015, 02:33
    DATA

    ACEEASI INTREBARE AM SI EU. IN CE ERA SE DESFASOARA AN AVETI????

    1
    0

  • g pe 10 Iun 2013, 15:23
    Cand ??

    In ce an are loc aceasta expozitie ??

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod