Romania cauta "Ambasador al frumusetii" pentru Miss Universe 2009

3 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Romania cauta

Anul acesta este cel in care, dupa 11 ani, Romania va avea posibilitatea de a se inscrie in topul frumusetii universale, promovand valorile si traditiile romanesti in cadrul finalei internationale Miss Universe 2009 din Bahamas.

Admiratorii celor mai frumoase femei din Romania isi vor indrepta atentia spre finalistele concursului Miss Universe Romania in data de 27 iunie 2009, in cadrul unei emisiuni de mare amploare transmisa in direct de Televiziunea Romana si prezentata de Valentina Ionescu, vedeta TVR International.

Dayana Mendoza, din Venezuela, detinatoarea titlului Miss Universe 2008, va participa la alegerea celei mai frumoase romance, in calitate de membru al juriului.


Din cele 24  de finaliste selectate din intreaga tara, Miss Universe Romania 2009 va fi aleasa in urma mai multor probe, printre care si cea a prezentarii costumului popular. Proba decisiva va fi cea a interviului de personalitate, in cadrul careia juriul va analiza echilibrul psihic al concurentelor, sarmul personal si increderea in sine, abilitatea de a comunica liber, precum si consistenta informatiei transmise.

Punctajul final, in urma caruia va fi aleasa castigatoarea titlului de Miss Universe Romania 2009, se va calcula din procente egale de 50% provenite din notele acordate de juriu si public, prin televoting.

Tinerele din toata tara au posibilitatea de a se inscrie in competitie pe site-ul oficial www.missuniverseromania.com sau in incinta Baneasa Shopping City pana pe data de 11 iunie.
Preselectia celor 24 de finaliste va avea loc la Baneasa Shopping City pe data de 13 si 14 iunie.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod