Ce nu știu bărbații despre jumătatea lor

Un sondaj recent arată că milioane de bărbaţi sunt complet lipsiţi de idei când vine vorba de alegerea unui cadou de Crăciun pentru perechea lor, ignorând aspecte precum numărul de la sutien al soţiei, măsura rochiei sau data ei de naştere.

Studiul relevă că 39% din bărbaţi nu cunosc numărul de sutien al soţiei, în timp ce 23% nu ştiu ce măsură are rochia partenerei. Unii dintre ei nu ştiu nici data ei de naştere, proporţia fiind în cazul acesta de 12%.

34% din bărbaţi nu au idee care este parfumul preferat al partenerei, iar 24% nu ştiu magazinul de haine pe care aceasta îl preferă, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

11% din bărbaţi nu ştiu culoarea adevărată a părului soţiei, în timp ce 10% dintre ei recunosc că nu pot spune cu ce se ocupă jumătatea lor.

În plus, 40% din numărul cuplurilor s-au destrămat pentru că bărbatul a uitat sau a omis să întrebe despre lucruri pe care ar fi trebuit să le ştie, mai arată studiul, realizat de compania britanică de produse cosmetice Superdrug. Drept urmare, 12% dintre femei au fost nevoie să returneze un cadou care nu le-a plăcut din cauza lipsei de atenţie a partenerului.

"Rezultatele acestui studiu sunt destul de alarmate", a spus Gemma Mason, manager de marketing pentru Superdrug. "Sunt anumite detalii elementare pe care bărbaţii chiar ar trebui să le ştie despre partenerele lor - în special culoarea ochilor şi culoarea naturală a părului."

"Bărbaţii pot fi iertaţi pentru că nu ştiu pe de rost numărul de telefon al partenerei, dar nu e greu să arunci o privire la măsuţa de toaletă ca să observi ce parfum foloseşte.

Crăciunul nu ar trebui să fie tensionat pentru că o femeie primeşte un cadou care o face să se simtă străină faţă de partener", a mai spus Mason.

Pe lângă măsurile de la sutien sau de la rochie, data de naştere sau funcţia ocupată, bărbaţii au probleme şi în a-şi aminti locurile unde jumătăţile lor au mers la şcoală (în proporţie de 28%).

Orice are de-a face cu date provoacă probleme majore, o treime din bărbaţi mărturisind că nu sunt în stare să reţină ziua în care şi-au cunoscut soţia sau iubita.

20% dintre bărbaţi nu au idee cum se numeşte cel mai bun prieten al partenerei şi alţii au recunoscut, în aceeaşi proporţie, că nu ştiau dacă jumătatea suferă de alergii.

Deşi cei mai mulţi bărbaţi s-au arătat neajutoraţi când a fost nevoie să-şi amintească preferinţele partenerei, numărul de la pantof, al doilea prenume, cântecul sau filmul preferat, mai mult de trei sferturi dintre ei au spus că soţia sau iubita lor ar şti, cel mai probabil, totul despre ei.

Foto:  Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod