CAT Music nu-si lasa artistii la Gala Premiilor Muzicale Romanian Top Hits 2009

16 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
CAT Music nu-si lasa artistii la Gala Premiilor Muzicale Romanian Top Hits 2009

Reprezentantii casei de discuri sustin ca nu gireaza si nu sustin sub nicio forma acest eveniment si precizeaza ca motivul principal care a dus la aceasta pozitie este modul de stabilire a nominalizarilor pentru cele 6 categorii de premiere. Fiind numit pompos Gala Premiilor Muzicale Romanian Top Hits 2009, acest eveniment se autodefineste ca o recunoastere a hit-urilor anului precedent, ceea ce este fals si de natura sa creeze confuzie in media si in perceptia fanilor.

"Nu se pot caracteriza ca fiind corecte si in acord cu performantele anilor 2008-2009 nominalizarile care includ la categoria Girls-Best Hit pe artista total necunoscuta Black Diamond (!) dar o ignora pe Andreea Banica, care includ la categoria Rock-Best Hit pe “rockerii” Animal X, care il exclud pe Smiley de la categoria Boys-Best Hit, desi acesta este in mod clar cel mai de succes artist solo al momentului cu trei mari hit-uri, un spectacol magnific la Sala Palatului (cu bilete) si de curand distins cu Discul de Aur.
Lista poate continua cu ignorarea la categoria Featuring a celui mai interesant featuring al momentului, cel dintre Claudia Cream feat. Fatman Scoop sau a colaborarii intre Andreea Banica si Smiley pe piesa Hooky Song"
, transmite Cat Music printr-un comunicat de presa.

"Nu in ultimul rand, din informatiile noastre, sunt bani publici implicati in finantarea evenimentului de la Bacau, ceea ce ar trebui sa-i responsabilizeze pe organizatori. Este de asemenea pacat ca un post TV de talia Antenei 1 sa difuzeze si sa gireze acest simulacru de Premii"
, continua sa declare reprezentantii casei de discuri.
 

Este pentru prima data in istorie cand CAT Music le recomanda artistilor sai sa nu participe la Gala Premiilor Muzicale Romania Top Hits 2009, care va avea loc la Bacau, in perioada 31 iulie - 1 august.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • laura pe 26 Iul 2009, 14:23
    Incredibil la Cat Music

    Incredibil la Cat Music ... http://www.anyplace.ro/news_details/bucuresti/1/929/andrei-partos-sare-la-gatul-triunghiului-negru-popi-francesco-si-mitrea

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod