Picioarele lui Michael, distruse de vitiligo si perfuzii

16 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Picioarele lui Michael, distruse de vitiligo si perfuzii

In media din strainatate a aparut o serie de fotografii care arata starea deplorabila in care se aflau picioarele lui Michael Jackson. Atinse de vitiligo si distruse de numeroasele perfuzii care i se faceau, picioarele artistului au fost pozate astfel in anul 2002.

Pe langa toate aceste semne, pe piciorul drept exista o rana profunda, semn al contactului pe care pielea l-ar fi avut cu o substanta acida. Aceasta este parerea purtatorului de cuvant al Institutului de Dermatologie, medicul Debra Jaliman.
Ea a calificat ca fiind "neobisnuita" practica perfuziilor introduse in picior. "In 22 de ani de experienta, nu am vazut niciodata o perfuzie introdusa in picior. De obicei, perfuziile se pun in brate, dar s-a intamplat sa intalnesc cazuri de pacienti
care nu mai aveau vene si atunci esti obligat sa descoperi alte parti ale corpului unde poate fi pusa o perfuzie"
, a adeclarat  Debra Jaliman, citata de Dailymail.co.uk.

In plus, Jaliman sustine ca din poze reiese faptul ca Jackson a folosit un agent de depigmentare pe anumite parti ale corpului.
"Cand oamenii au vitiligo si sufera de o depigmentare neuniforma, folosesc adesea o crema care distruge celulele pielii inchise la culoare, pielea capatand ulterior culoarea alba. Daca ne uitam la maini, acestea sunt complet albe. Or in vitiligo, nu vezi asa ceva.  Incep sa ma gandesc ca folosea un agent de depigmentare".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristina pe 2 Aug 2009, 18:13
    Michael Jackson

    Oare de ce intereseaza pe altii atat de mult ce avea Michael la picioare sau ce facea el...si el era om ca si noi...toti suntem muritori...sunt doar niste poze deunde unde stiu ei ca sunt picioarele lui acolo?sa fim seriosi nu cred ca s-a fotografiat Michael si a zis:Hei uitati-va astea sunt picioarele mele:Eu nu cred nimic din ce scrie presa asta...doar presa l-a omorat.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod