Carte, cultura si multa distractie in Suceava, la BookLand!

Caravana BookLand se va deschide marti, 16 octombrie, in Centrul Comercial Iulius Mall, unde va ramane doua saptamani: pana duminica, 28 octombrie. Ineditul targ urban de carte BookLand te asteapta la mall, la tine in oras, cu o multime de surprize, oferte speciale, tombole si promotii, la playlistul de peste 9000 de titluri, de la cele peste 70 de edituri participante, pe care il are pregatit.
Caravana BookLand se va deschide marti, 16 octombrie, in Centrul Comercial Iulius Mall, unde va ramane doua saptamani: pana duminica, 28 octombrie.
Ineditul targ urban de carte BookLand te asteapta la mall, la tine in oras, cu o multime de surprize, oferte speciale, tombole si promotii, la playlistul de peste 9000 de titluri, de la cele peste 70 de edituri participante, pe care il are pregatit.

BookLand aduce cartea, cultura si arta acolo unde oamenii sunt deja! Iubitorii de evenimente culturale si nu numai, sunt asteptati cu expozitii de pictura, sculptura si seri de lectura publica, chiar acolo unde isi fac si cumparaturile: in Iulius Mall, ca sa nu se abata prea mult din drum.

„Venim cu peste 9000 de titluri de la peste 70 de edituri din tara, deci o oferta consistenta de carte, muzica, film si jocuri.
Ii asteptam pe booklanderii suceveni la Iulius Mall, de marti, 16 octombrie, pana duminica, 28 octombrie, cu promotii, concursuri, momente artistice si culturale si multe alte surprize"
, a declarat Sorin Lucaci, coordonatorul proiectului Caravana BookLand.

Te asteptam cu drag in Iulius Mall, sa-ti iei portia de cultura! Povestea continua.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod