Pentru al doilea an la rând, cu ocazia Zilei Mondiale a Spălatului pe Mâini, Andreea Berecleanu se alătură programului educaţional Protex „Spală-te corect pe mâini!”

După succesul înregistrat anul trecut, când peste 20.000 de bucureşteni au promis că se vor spăla corect pe mâini, Colgate-Palmolive continuă programul educaţional Protex “Spală-te corect pe mâini!”, desfăşurat cu ocazia Zilei Mondiale a Spălatului pe Mâini, care va avea loc pe 15 octombrie. Astfel, în perioada 8-12 octombrie 2012, peste 5000 de copii din şcoli bucureştene au primit produse Protex, broşuri educaţionale şi au învăţat tehnica spălatului corect pe mâini.

Andreea Berecleanu, prezentatoarea principalului jurnal de ştiri Antena 1, „Observator 19”, s-a alăturat şi anul acesta campaniei educaţionale Protex, vizitând copiii din Şcoala Generală Numărul 150 din Sectorul 5, Bucureşti.


“Experienţa de anul trecut, când am « predat » spălatul corect pe mâini copiilor din Şcoala Generală 70, a fost una extrem de plăcută, cei mici fiind foarte receptivi! Mi-am dorit să mă alătur şi anul acesta iniţiativei Protex, de a sărbători Ziua Mondială a Spălatului pe Mâini printr-o campanie educaţională, dat fiind faptul că spălarea mâinilor cu apă şi săpun poate fi la fel de importantă ca folosirea antibioticelor şi a vaccinurilor, contribuind la protejarea sănătăţii  fiecăruia dintre noi”, a declarat Andreea Berecleanu.

După ce au învăţat tehnica spălatului corect pe mâini de la vedeta Antena 1, cei mici au semnat, cu ajutorul voluntarilor Crucea Roşie Română, stickere în formă de mânuţă, ca un simbol al promisiunii lor că îşi vor păstra mâinile curate.
De asemenea, ei au primit săpunuri Protex care să-i ajute să îşi ţină acest angajament.

Pe 15 octombrie, initiaţiva Protex va merge mai departe! Stickerele în formă de mânuţă semnate de copii în cadrul campaniei educaţionale Protex îşi vor găsi locul pe un panou uriaş, amplasat în pasajul staţiei de metrou Victoriei. Trecătorii, inspiraţi de gestul celor mici, vor fi invitaţi să se alăture iniţiativei, semnând şi ei stickere în formă de mână, ca un simbol al promisiunii că se vor spăla corect pe mâini. Şi ei vor primi săpunuri Protex şi broşuri informative despre importanţa spălatului pe mâini.

Protex, săpunul numarul 1 în România în protecţia antibacteriană , elimină 99% din bacterii !

•    80% din bolile infecţioase precum: gripa, hepatita, infecţiile respiratorii, parazitozele sau bolile digestive, se transmit prin intermediul mâinilor ;
•    Spălarea mâinilor cu săpun poate fi la fel de importantă precum folosirea antibioticelor şi  a vaccinurilor  ;
•    Spălarea mâinilor cu săpun poate reduce, cu până la 50% riscul apariţiei diareei ;
•    Spălarea mâinilor cu săpun poate reduce infecţiile respiratorii  cu până la 25% .

Colgate-Palmolive este lider mondial şi local în igiena orală şi, de asemenea, numărul 1 pe piaţa din România pentru numeroase alte segmente ale bunurilor de larg consum: săpunuri solide şi lichide, deodorante solide pentru femei şi bărbaţi, creme de ras, precum şi paste pentru spălat vase.
Colgate-Palmolive (Romania) este prezentă pe piaţa românească din 1992 şi are un portofoliu ce cuprinde mărci locale şi internaţionale: Colgate, Lady Speed Stick, Mennen Speed Stick, Palmolive, Axion, Ajax, Protex, Super Cristal, Norvea şi D'Amaris.
1 din 12

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod