Carmen Negoita te invata cum sa faci un smoothie raw vegan anti-imbatranire!

Ca in fiecare vineri, Carmen Negoita recomanda pe blogul sau o reteta raw vegan ce poate fi pusa in practica de oricine acasa, fara prea mult efort.
Azi, cunoscutul fashion blogger, pasionat de alimentatia raw vegana, propune o reteta de smoothie de mure, bogat in cel mai puternic antioxidant: resveratrolul, ce are proprietati antiimbatranire.

“Pentru ca este sezonul murelor, va propun urmatorea reteta de smoothie. Imbinati  mure congelate cu mure proapete si o banana si pasati-le bine intr-un blender. Puteti sa il consumati chiar asa sau, daca vreti sa fie mai consistent, adaugati nuci, caju sau migdale. Nu uitati sa puneti si un superaliment (maca, lucuma sau msm) sau o cupa de pudra proteica, daca vreti sa fie un shake proteic.
Adaugati apa filtrata sau apa de cocos pentru a-l face mai fluid”
, spune Carmen Negoita.

Murele sunt bogate atat in reveratrol, cat si in vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, C si minerale precum Calciu, fosfor, cupru, potasiu, mangan, seleniu.

Aceste fructe au beneficii maxime asupra sanatatii organismului: ajuta la intarirea sistemului osos si imunitar, faciliteaza digestia si vindecarea ranilor si chiar previn cancerul si anemia, conform studiilor specialistilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod