Cusurgiii de la Prima TV, vizitaţi de Elvis Presley la shooting-ul pentru noul proiect


Mihai Găinuşă, Codruţ Kegheş, Oana Ioniţă şi Octavian Păscuţ sunt, din această toamnă, Cusurgiii de la Prima TV.
De-a lungul anilor, cei patru au făcut nenumărate şedinţe foto, dar parcă niciuna nu a fost mai plină de haz decât cea pe care au realizat-o pentru noul proiect. În plus, cei patru i-au avut alături şi pe ceilalţi Cusurgii din echipă, oameni frumoşi, pozitivi, creativi, plini de viaţă şi profesionişti. Pe toţi îi leagă nu numai  prietenia, ci şi dorinţa de a realiza o emisiune în care să-şi bucure telespectatorii cu fiecare apariţie.

Punctuali şi entuziaşti, Cusurgiii au venit la studioul foto, gata să ofere obiectivului cele mai reuşite cadre. Şi, deşi studioul era plin de vedete, adevăratele V.I.P-uri au fost emoticoanele Cusurgii, inspirate de trăsaturile caracteristice lui Mişu Găinuşă, Codruţ Kegheş şi Octavian Păscut.

Oana Ioniţă şi Marina Neagu, frumoasele echipei, au atras toată atenţia cu  şarmul lor.
Zâmbetul răpitor al Oanei şi privirea seducătoare a Marinei au trecut dincolo de obiectivul aparatului de fotografiat, prin naturaleţea lor.

În toiul şedinţei foto, Cusurgiii de la Prima TV au primit o vizită neaşteptată. Legendarul Elvis Presley şi-a făcut apariţia la studio. Regelui rock’n roll-ului n-a venit să-i... bântuie, ci să le cânte. Prezenţa acestuia a fost o parodie ad-hoc, pusă în scenă de talentatul Marius Popa. Dacă vreţi să vedeţi cum a decurs shooting-ul accesaţi link-ul
https://www.youtube.com/watch?v=ydTeodFc2DM

Din această toamnă, românii se pot distra şi ei alături de Cusurgii, în noua emisiune de la Prima TV.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod