Carmen Negoita, excentrica: si-a lipit acadele si bomboane pe fata pentru noul pictorial

Carmen Negoita si-a impresionat vizitatorii blogului sau fashion printr-o sedinta foto foarte indrazneata. Fashionista a pornit de la succesul de care se bucura jocul Candy Crush de pe telefoanele tip smartphone, si a realizat, alaturi de make-up artistul Cristian Buca, un pictorial cu totul inedit.

Carmen apare purtand peruci colorate, are chipul pictat in culori puternice si si-a aplicat pe sprancene, pe buze, pometi, unghii si chiar pe ochelarii de soare o multime de bomboane colorate si acadele spiralate.

Mai mult, bloggerita a improvizat un colier realizat din bezea si jeleuri, totul pentru a simboliza mania Candy Crush care a cuprins intreaga lume.



Este unul din cele mai indraznete posturi pe care le-a publicat pana in prezent pe blogul ei, completand astfel seria generoasa de pictoriale fashion de pe www.carmennegoita.com in care recomanda diverse stiluri vestimentare, explicand cititoarelor sale cum sa mixexe si sa accesorizeze corect hainele.



“Sedinta foto a durat o zi intreaga, timp in care cred ca am avut in mana mai multe dulciuri decat am mancat in ultimul an. A fost un experiment foarte interesant, o joaca pe care imi doresc sa o repet sub o alta maniera pe viitor”, spune Carmen Negoita.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod