Carmen Negoita – cele 5 tinute cu care a impresionat la Milan Fashion Week

Carmen Negoita a participat la o noua editie a Milan Fashion Week, ocazie cu care a fost remarcata de editorii marilor publicatii de moda internationale multumita tinutelor vestimentare elegante ori indraznete pe care le-a purtat.

In cele cinci zile petrecute in capitala modei din Italia, fashion bloggerul roman a optat pentru outfituri spectaculoase ce au fost fotografiate de fotoreporterii prezenti la show-urile de moda din metropola.

De departe, cea mai apreciata tinuta a fost cea all-white, compusa din pantaloni si trench alb, un guler de blana, pantofi tip stiletto albi, geanta plic cu motive geometrice si ochelari de soare cu rama rotunda.

In alta zi, Carmen a folosit culorile oficiale ale anului 2016, Rose Quartz si Serenity, optand pentru un trench-rochie, accesorizat cu pantofi stiletto si geanta in nuanta Serenity.
De remarcat faptul ca pantofii au fost purtati, in mod curajos, cu sosete trei sferturi in aceeasi nuanta ca si fusta si jacheta.

Apoi, Carmen Negoita a realizat o sedinta foto intr-un cadru romantic, langa ciresii infloriti din Milano, purtand o jacheta alba cu imprimeu pictat manual. Fotograful Rares Pulbere a avut grija, cu aceasta ocazie, sa suprinda reflexia pomilor infloriti in lentilele ochelarilor de soare.

Fashion bloggerul roman a ales sa poarte apoi o tinuta alcatuita din pantaloni maronii si camasa alba supradimensionata, outfit completat cu o haina din blana ecologica in nuanta albastru-electric si un rucsac albastru din noua colectie pe care Carmen Negoita o va lansa in curand pe www.carmen.style.

Nu in ultimul rand, Carmen a impresionat la Milan Fashion Week cu o tinuta de inspiratie victoriana compusa din costum visiniu si camasa cu jabou accesorizata cu o brosa cu pietre verzi.

Fotografii revistelor si blogurilor internationale au remarcat-o pe Carmen si si de aceasta data, iar fotografiile cu bloggerul roman au aparut deja in publicatii de moda de peste hotare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod