Mărţişor pentru doamne şi domnişoare de la DJ-ii ProFM

Primăvara a început cu multe zâmbete, veselie şi bucurie în priviri pentru Dj-ii ProFM, care astăzi au făcut mai frumoasă ziua a sute de femei fericite.

Alături de invitatii lor, Bogdan Socol de la Digi Sport şi Mircea Vâlcu de la UTV, Dj-ii ProFM au sărbătorit venirea primăverii cu mărţisoare pentru fete. Dornici şi nesiliţi de nimeni, băieţii noştri, s-au “înarmat” cu mii de fire de lalele şi au dăruit mărţişoare florale tuturor reprezentantelor de sex feminin pe care le-au întâlnit în cel mai cunoscut mall din Capitală.

De la cea mai mică ascultătoare – care avea aproape doi anişori- până la venerabile doamne, toate femeile s-au bucurat să primească flori de la DJ-ii noştri: George Vintilă, GreeG, Florin Goldic, Ramon Cotizo, Marius Onuc şi Virgil Batista şi de la colegii de la Digi Sport şi UTV, Bogdan şi Mircea.

La final de aventură, băieiţii au promis să se întoarcă şi pe 8 martie, când în AFI Palace Cotroceni, ProFM reuneşte cei mai cunoscuţi artişti români: Andra, Voltaj, Elena Gheorghe, Adrian Sina, Lidia Buble, Nicole Cherry, Yanka si Mira, pentru un mega concert: SUPERGIRL.

La ora 19:00, Andrei Gheorghe şi Greeg, împreună cu George Vintila,  vor da startul celui mai aşteptat concert al primaverii. Intrarea este liberă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod