Carmen Negoita a gatit alaturi de nepoatele sale

Carmen Negoita are o familie frumoasa si numeroasa. Cunoscuta bloggerita de moda isi petrece aproape fiecare weekend alaturi de copiii sai, de sora ei, de verisoare si de familiile acestora, spunand ca astfel de momente sunt cele mai pretioase si cele care o incarca de fiecare data cu energie buna.
Zilele trecute, Carmen a petrecut o dupa-amiaza de neuitat alaturi de trei dintre nepotelele sale, cu varste intre 3 si 7 ani. S-au refugiat in bucatarie si au gatit impreuna fel de fel de preparate delicioase, de la salate de legume, pline de vitamine, pana la deserturi raw sanatoase. Carmen le-a invatat pe cele mici cum sa pregateasca salata cu rodie, spanac, rosii cherry, ridichie, fistic, seminte de floarea soarelui, precum si crema de ciocolata raw, torturi cu fructe de padure sau cupcakes cu ciocolata si menta.

"Ne-am comportat ca niste bucatari adevarati.
Am avut tricouri personalizate si fundite in par, ne-am impartit sarcinile si am ales preparatul dupa lungi dezbateri. Atunci cand petrec timpul cu copiii din familia mea, incerc sa le ofer activitati care sa le solicite creativitatea, din care sa invete lucruri noi. In timpul pe care l-am petrecut alaturi de nepoatele mele, am avut ocazia sa le explic putin, pe intelesul lor, cat de importana este sanatatea noastra bazata pe o alimentatie corecta. M-am straduit sa le raspund la toate intrebarile (credeti-ma ca nu au fost putine).
Si, pentru ca stiu cat sunt de curioase, le-am lasat sa ma ajute in bucatarie. A fost un adevarat exercitiu de concentrare din partea mea, nu e usor deloc sa supraveghezi patru copii animati de atata energie
", povesteste Carmen Negoita pe blogul sau.

Experienta din bucatarie a fost pe cat de captivanta, pe atat de solicitanta.

"Dupa ce ajutoarele mele au adormit, rapuse de atata munca, m-am retras intr-un coltisor linistit din bucatarie. Mi-am facut un ceai ca sa ma relaxez si am rememorat clipele pe care le-am petrecut cu nepoatele mele.
Am realizat ca au fost benefice pentru fiecare dintre noi. M-am incarcat cu energia lor pozitiva, iar ele au inlocuit desenele animate cu ceva nou si educativ"
, adauga vedeta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod