Campionii ghetii aduc acrobatiile, adrenalina si patinajul extrem la Bucuresti!

de Ileana Voicu Ghinea, 31 Martie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Campionii ghetii aduc acrobatiile, adrenalina si patinajul extrem la Bucuresti!

Pentru prima data, publicul din Romania va avea ocazia sa vada live, pe data de 11 aprilie in cadrul spectacolului "Kings On Ice: Olympic Tour 2010", numerele deosebite de acrobatie pe gheata oferite de cei mai mari reprezentanti ai genului la acest moment printre care Jason Graetz si Sergei Yakimenko! Alaturi de acesti acrobati, spectatorii vor avea sansa de a vedea alte 14  dintre cele mai mari nume ale patinajului mondial, in frunte cu Evgeni Plushenko, intr-un show spectaculos sub acordurile viorii lui Edvin Marton, ce va avea loc in cadrul patinoarului Mihai Flamaropol din Bucuresti.
 
Imbinand complexitatea si frumusetea patinajului artistic cu adrenalina si amuzamentul numerelor de circ, acrobatiile pe gheata reprezinta o sfera aparte a patinajului, apreciate si contestate deopotriva pentru gradul de dificultate si riscul numerelor puse in scena de sportivi.
Astfel, in premiera la noi in tara, doua dintre numele de referinta ale acestui sport, Jason Graetz si Sergei Yakimenko, vor sosi la Bucuresti pentru a oferi o adevarata demonstratie de acrobatii extreme pe gheata, prezentand miscari si figuri dintre cele mai palpitante ce vor tine o sala intreaga cu sufletul la gura.
 
Unul dintre cele mai cunoscute nume din cercul acrobatilor pe gheata, canadianul Jason Graetz s-a remarcat in lumea intreaga prin stilul impresionant de a imbina elementele periculoase ale patinajului cu tenta umoristica a coregrafiilor sale. Profitand de carisma si de personalitatea sa exuberanta, Jason a cucerit spectatorii de pretutindeni prin paleta variata a miscarilor pe gheata, construindu-si un mod unic de a prezenta numere dificile intr-o maniera amuzanta.
Jason a inceput sa fie atras de patinajul acrobatic din copilarie, exersand inca de la o varsta  frageda miscari care mai tarziu aveau sa-l faca celebru in toate colturile lumii. Datorita abilitatii sale extraordinare de a-si flexa picioarele, Jason a fost supranumit de catre criticii sportivi, "omul cu picioare de guma", in anul 2006, fiind totodata recunoscut oficial de catre arbitrii drept unul dintre cei mai buni comici acrobati pe gheata, obtinand primul loc in cadrul Campionatului Mondial de Patinaj Extrem. Alaturi de Jason Graetz, la Bucuresti se va afla un alt nume de referinta al acrobatilor pe gheata: Sergei Yakimenko. Recunocut pentru numerele sale extrem de periculoase, Sergei a cunoscut succesul mondial printr-o serie de sarituri foarte  periculoase pe care le realizeaza pe gheata, folosindu-se de diverse obstacole, uneori chiar masini.
Cei doi vor oferi celor prezenti la show-ul de pe 11 aprilie o demonstratie hipnotizanta de acrobatie pe gheata ce va imbina elemente complexe din lumea circului cu miscari specifice patinajului artistic, intr-un show de mare intensitate.
 
Alaturi de numerele pline de adrenalina ale acrobatilor Jason Graetz si Sergei Yakimenko, publicul va avea ocazia sa-i vada si pe Robert Cording si Oleksiy Polishchuk, alti doi campioni ai acrobatiilor pe gheata, ce vor completa exercitiile spectaculoase ale celor mai buni patinatori ai lumii, intr-un regal absolut de dans pe gheata! Kings On Ice: Olympic Tour 2010 este o adevarata premiera in tara noastra, aducand cele mai bine cotate 16 nume ale acestui sport, direct de pe podiumurile mondiale la stadionul Mihai Flamaropol din Bucuresti!
 
Organizat de Amphitrion, biletele pentru spectacolul Kings On Ice – Olympic Tour 2010 sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta sau online, pe www.myticket.ro, la diferite categorii de pret: 120, 180, 250, 350 si 400 lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod