Camelia Voiculescu, invinsa de Alice Nastase

Facebook Twitter Comenteaza
Camelia Voiculescu a pierdut, printr-o decizie definitiva si irevocabila a Curtii de Apel Bucuresti, procesul prin care solicita suspendarea in regim de urgenta a editarii revistei "Tango", precum si retragerea de pe piata a publicatiei, sistarea vanzarii revistei, interzicerea publicitatii pentru aceasta marca si interzicerea folosirii in activitatea comerciala a denumirii "Tango" sau a unei denumiri asemanatoare.

In martie 2008, Camelia Voiculescu a solicitat Tribunalului Bucuresti, Sectia a V-a Civila, emiterea unei ordonante presedintiale prin care sa i se interzica redactorului-sef Alice Nastase dreptul de folosinta, sub orice forma, a marcii "Tango", pana la solutionarea dosarului in care Camelia Voiculescu solicita instantei de judecata anularea marcii "Tango" (dosarul nr.
2843/3/2008).

La data de 3 aprilie 2008, Tribunalul Bucuresti a respins actiunea formulata de Camelia Voiculescu ca fiind neintemeiata (Sentinta civila nr. 671/03.04.2008), decizie la care reclamanta a facut recurs.
 
La data de 26 iunie 2008, Curtea de Apel Bucuresti a respins si recursul formulat de catre Camelia Voiculescu impotriva sentintei pronuntate de Tribunalul Bucuresti in favoarea lui Alice Nastase, dupa ce aparatorul reclamantei a invocat amanarea cauzei din motive de sanatate. Instanta de recurs a respins cererea de amanare ca neintemeiata, a dat dreptul la cuvant celor doua parti, dispunand amanarea pronuntarii cu 48 de ore.
Solutia irevocabila a Curtii de Apel Bucuresti a fost nefavorabila recursului formulat de Camelia Voiculescu, considerat de instanta ca neintemeiat.

Drept urmare, revista "Tango" va continua sa apara pe piata, in formula editoriala deja cunoscuta. In luna mai, "Tango" a marcat 3 ani de la primul numar, interval in care brandul a beneficiat si de o extensie - editura "Cartile Tango".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod