Ca in filme! Ce surpriza i-a facut Carmen Negoita verisoarei sale pentru Petrecerea Burlacitelor!

Carmen Negoita i-a pregatit verisoarei sale, Monica, o surpriza de proportii, mai ceva ca in filmele americane.
Cu cateva saptamani inaintea nuntii acesteia, fashion bloggerul a organizat pe ascuns o mini-vacanta la Barcelona ca si Petrecere a Burlacitelor. A aranjat totul in cel mai mic detaliu, astfel incat verisoara ei sa nu aiba deloc habar ce avea sa se intample si sa aiba parte de o adevarata surpriza.

Prin urmare, dimineata, pe cand Monica era plecata la serviciu, Carmen i-a luat pasaportul din geanta, i-a facut bagajul, a facut check-in-ul online si a plecat, alaturi de celelalte burlacite la aeroport.
Acolo Monica trebuia sa ajunga, la o ora indicata, pentru a se intalni cu un partener de afaceri si a-i aduce acestuia un set de acte.

Mare surpriza a avut, insa, odata ce a ajuns la Otopeni. In aeroport o astepau Carmen Negoita, alaturi de cinci alte fete, prietene si rude, imbracate cu rochite de voal albastru si tricouri de Team Brides, cu mesaje personalizate (The Fashion One, The Adorable One, The Fearless One, The Funny One, The Sarcastic One). Toate purtau pancarte cu mesajul “We are going to Barcelona” (Mergem la Barcelona).

„Monica a fost extrem de fericita.
I-au dat lacrimile de bucurie. Nu ii venea sa creada. I-am oferit tricou cu mesajul The Bride, o coronita argintie pentru a o purta pe cap si o rochita din voal roz. Barcelona este un oras cu totul special pentru ea. Acolo a fost ceruta si in casatorie de logodnicul el, cel cu care urmeaza sa se casatoreasca. Am petrecut in Spania cateva zile foarte frumoase. Nu am stat decat o zi la plaja. In rest, am colindat tot orasul, am vizitat si am incercat preparate culinare delicioase bio, din ingrediente ecologice, tot felul de smoothie-uri, pasta de avocado, humus.
A fost, pot spune, o exclursie culinara. Ne-am simtit extraordinar, iar orasul are o vibratie aparte. Este foarte frumos”
, povesteste Carmen Negoita.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod