Byron, in turneu

15 Decembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Byron, in turneu

Pe 14 decembrie, trupa Byron, alaturi de Alexandru Andries si cvartetul Savartum, au pleacat in turneu. Pana pe 21 decembrie 2008, Byron va fi in turneul "Acoustic Drama", promovand DVD-ul cu acelasi nume, primul material unplugged live inregistrat din Romania.

"La inceput a fost ideea. O idee care ma obseda de cativa ani. Vazusem nenumarate unplugged-uri, incepand cu celebrul Nirvana, trecand prin Annie Lennox, Pearl Jam, Eric Clapton, The Cure, Alice in Chains, Bjork si terminand cu mai recentul Korn.
Ideea de unplugged ma fascina – sa prezinti un material muzical conceput pentru instrumente electrice intr-o haina acustica, mai intima si cu alte valente de exprimare.", declara Dan Byron, cu referire la materialul discografic lansat.

Dupa concertul din Iasi de pe 14 decembrie, Byron va fi la Sibiu pe 19 decembrie, la Filarmonica de Stat - Sala Thalia, la Targu Mures pe 20 decembrie, la Universitatea de Arta Teatrala, iar la Cluj Napoca va ajunge pe 21 decembrie, la Casa Studentilor.

Pe tot parcursul turneului, Byron il va avea ca invitat special pe Alexandru Andries care va interpreta, atat piese proprii, cat si compozitiile marca Byron.

Biletele la concerte sunt disponibile online pe www.ticketpoint.ro la pretul de 30 lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod