Cubiz, animale cubice care canta

Esti in cautarea unui cadou pentru o persoana jucausa sau pentru un coleg care are deja toate gadgeturile posibile? Ce-ar fi sa-i cumperi Cubiz? Cubiz sunt niste animale in forma de cub...
Esti in cautarea unui cadou pentru o persoana jucausa sau pentru un coleg care are deja toate gadgeturile posibile? Ce-ar fi sa-i cumperi Cubiz?

Cubiz sunt niste animale in forma de cub sau, mai bine zis, cuburi care aduc, vag, cu animale ca pisica, rata, cainele, porcul, vaca sau gaina. Dar asta nu e tot: aceste animale canta. Si nu orice melodii, ci piese "clasice", precum "Mary Had a Little Lamb", "Yankee Doodle Dandy", "London Bridge", "Twinkle Twinkle Little Star" sau "Old MacDonald".


Partea amuzanta (chiar daca pare greu de crezut) abia acum urmeaza: animalutele canta in cor si isi ridica fata in sus in timp ce canta, ceea ce accentueaza efectul amuzant. Le cladesti intr-o mini-piramida de trei, iar animalul asezat deasupra este solistul principal, celelalte animale armonizandu-se cu acesta. Astfel, pentru 69 de lei, poti oferi in dar un cor de animale cubice. Si cadoul chiar este pe atat de amuzant pe cat pare la prima (si a doua) vedere.

Cubiz (sau Cubees, daca preferi numele original) se gasesc pe gadgetbox.ro si se vand in seturi de cate trei (tu alegi un animal, iar celelalte sunt surpriza).
Pe masura ce conectezi intre ele mai multe Cubiz, acestea isi diversifica repertoriul muzical.

- Cubiz se vand in seturi de cate trei
- Fiecare personaj poate canta trei cantece diferite
- Personajele sunt: Pisica, Rata, Cainele, Porcul, Gaina si Vaca
- Personajul din varf va fi conducatorul corului
- Functioneaza cu baterii LR44 (incluse in pachet)
- Dimensiunile unui cub: 6 x 4 x 4 centimetri

P.S. Nu te lasa indusa in eroare de specificatia "ages 5+" (adica pentru copii de 5 ani sau mai mari).
Cubiz pot reprezenta la fel de bine cadoul perfect pentru copilul din tine sau pentru cineva drag (chiar daca are peste cinci ani).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod