Brighi da glas unei frumoase povesti de dragoste in noul ei videoclip: Te-am iubit

<> este o piesa la care tin deja foarte mult pentru ca ma reprezinta nu numai ca artist, ci si ca femeie. De altfel, ma bucur si sunt mandra ca piesa aceasta a fost realizata de bunii mei prieteni si colegi – Smiley si Alex Velea, doi artisti de la care am avut enorm de invatat de-a lungul timpului si doi oameni pe care o sa-i admir intotdeauna, declara Brighi.

Clipul piesei Te-am iubit, o coproductie HaHaHa Production si CAT Music, prezinta o frumoasa poveste de dragoste, care incepe in copilarie, cand cei doi protagonisti traiesc primii fiori ai iubirii, continua in tinerete si se desfasoara la fel de romantic si cu aceeasi profunzime si in vremea batranetii, cand cei doi parteneri isi retraiesc cu bucurie dragostea de-o viata.

Frumoasa Brighi este cea care da glas povestii de dragoste, aparitiile ei fiind extrem de emotionante, mai ales ca artista este totodata si liantul celor trei etape ale relatiei, asa cum sunt ele ilustrate in videoclipul piesei Te-am iubit.

 

 

Eu sunt o fire romantica si cred in dragostea aceea din basme, care dureaza o viata intreaga si depaseste orice obstacole, asa ca povestea videoclipului m-a cucerit inca de la inceput.

Fiecare cadru din acest clip ma emotioneaza si sper sa fie la fel si pentru voi, adauga Brighi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod