S-a deschis cel mai mare club wellness din Capitală

Dezvoltatorul proiectului Militari Residence, cel mai tânăr cartier All Inclusive, inaugurează cel mai mare club wellness din Capitală, cu o suprafață interioară de 4.600 mp. Militari Residence Wellness include cea mai mare piscină interioară de 800 mp, două piscine pentru copii, săli de aerobic și fitness, saloane pentru masaj și kinetoterapie, saună, apartamente cu jacuzzi și saună private, jacuzzi și cabinete de nutriție, scanare și evaluare metabolică.
Clubul își propune să se diferențieze prin echipa de antrenori, terapeuți și nutriționiști absolvenți ai Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport, prin arhitectura interioară spectaculoasă și abordarea noncomformistă, apropiată de consumatori.

Campania de lansare vorbește despre motivele pentru care oamenii vin să se antreneze: pentru invidia prietenilor, pentru cel mai mini mini, pentru petrecerea de Crăciun a firmei, pentru cocktail-ul din partea casei, pentru o mărire de salariu, pentru blonda de la doi, pentru sănătate, pentru skiny jeans, pentru o aventură, pentru două, pentru trei, pentru tine, pentru ex, pentru actuala ex-ului, pentru capetele care se întorc pe stradă, pentru alte sute de motive, trebuie să arăți cât mai bine!

Echipamentele din sala de fitness au fost lansate chiar în toamna acestui an de compania Life Fitness, unul dintre cei mai apreciați producători de aparatură sportivă.
Complexul include și două apartamente VIP, cu jacuzzi și saună private.

Printre antrenamentele pe care le propune Militari Residence Wellness se regăsesc  sesiuni de aerobic, zumba, circuit training, abs & but, fitball, step, kick-box, tae-bo, pilates, yoga, stretching, fit kid (program special pentru copii), fitness și core training cu antrenor personal. Un accent deosebit a fost pus pe pachetele pentru familii și pentru mămici, astfel că s-a investit în piscine pentru copii, locuri de joacă cu supraveghetori, programe speciale dedicate celor mici și meniuri sănătoase dezvoltate de nutriționiști.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod