Boutique-hotelul de 5 stele din Sinaia Ioana-Hotels, a lansat pachetele pentru Revelion 2015

Ghidati de vechiul proverb romanesc “Omul gospodar isi face vara sanie si iarna car”, hotelierii incep in luna august sa promoveze ofertele de Revelion 2015 si pachetele speciale de early booking. Ioana Hotels***** cel mai bun hotel de pe Valea Prahovei, conform certificarilor Tripadvisors, a pregatit pachete speciale si multe surprize pentru turistii care doresc sa isi petreaca trecerea dintre ani intr-un cadru natural de exceptie si conditii de 5 stele.
Hotelul Ioana-Hotels din Sinaia introduce anul acesta Revelionul De Poveste in care iti poti concepe singur meniul fara restrictii, poti alege prin vot 2 concerte live de exceptie precum si alte surprize, iar pentru copii se organizeaza Revelionul Copiilor cu meniuri speciale si surprize dupa preferinte.  

Sejururile de revelion sunt la alegere in functie de buget si disponibilitate cu pachete 5, 6 si 7 nopti de cazare. Conditiile de cazare sunt déjà renumite in toata valea Prahovei, si nu numai.
Renumitul website Tripadvisor a acordat certificatul de excelenta pentru cel mai bun hotel 2013.

Ioana Hotels detine 16 camere duble standard, o camera single standard, o camera ce poarta denumirea “Romantic”, un Junior Suit si alte cinci apartamente ce poarta denumirile unor statiuni montane renumite ca Aspen, Salt Lake, Tirol, St. Moritz si Cortina d’ Amprezzosi. Deci poti alege sa petreci un sejur de revelion, cat mai Romantic, sau cu aer Tirolez.

Ca în orice hotel- boutique care se respecta, apartamentele au un centru SPA propriu, unde te poti rasfata dupa o partida de ski sau o drumetie mai lunga.
Exista si un centru spa al Hotelului unde accesul la Jacuzzi si la sauna este gratuit pentru clientii hotelului. Tot aici clientii Ioana Hotels pot beneficia de un numar mare de tipuri de masaj, printre care: masaj de relaxare, somatic si cu ventuze.

Focus Bar & Lounge beneficiaza de amenajari de exceptie, zona de Lounge fiind dotata cu un semineu rotativ central pentru a crea o atmosfera calda, confortabila. Tot aici, clientii pot citi o carte din biblioteca pe care hotelul o pune la dispozitie, gratuit, sau ziare atat clasice cat si pe e - reader.

Pentru rezervari si pachete accesati www.ioana-hotels.ro sau cereti detalii la: 0244.55.44.44
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod