Blasfemie: O Biblie în care Dumnezeu e înlocuit cu Kanye West, publicată în SUA

Fanii care caută îndrumare spirituală şi iluminare divină din partea lui Kanye West au la dispoziţie un nou text din care să se inspire, odată cu publicarea volumului "The Book of Yeezus", o versiune a Bibliei în care fiecare menţionare a lui Dumnezeu este înlocuită cu "Kanye" sau "Yeezus".

Potrivit site-ului nme.com, citat de Mediafax, textul este, în esenţă, "Facerea" sau "Geneza", prima parte a Vechiului Testament creştin, dar, în loc ca geneza lumii să fie atribuită lui Dumnezeu, textul spune: "La început, Kanye a creat cerul şi pământul... Şi Kanye a spus să fie lumină şi s-a făcut lumină".

Acest "volum de artă" a fost publicat de trei fraţi din Statele Unite ale Americii, care vând cartea prin intermediul site-ului etsy.com, pentru 18,7 euro bucata, informează site-ul consequenceofsound.net, citat de Mediafax.

Potrivit celor trei fraţi, volumul "The Book of Yeezus" nu a fost publicat pentru a-l lua în derâdere sau, dimpotrivă, pentru a-l lăuda pe rapperul american Kanye West, ci mai degrabă oferă "o perspectivă proaspătă asupra a cum ar putea arăta Biblia în lumea modernă".

"Fiecare generaţie ridică pe umerii săi un superstar, într-atât de relevant încât acesta ajunge să acompanieze acea generaţie în evoluţia ei, fiind o parte a ei şi formând, în cele din urmă, identitatea acesteia.

Astfel de simboluri din trecut au fost Frank Sinatra, Marilyn Monroe, John Lennon sau Michael Jackson. Pentru această generaţie, Generaţia Y, Kanye West nu oferă doar cel mai mare spectacol, ci, într-un anume fel, este şi o figură spirituală", au spus editorii volumului.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 8 Apr 2015, 10:55
    noroc

    Bine s-au gandit....sper ca facebookerii sunt in delir !

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod