VIZITATORII TARGULUI DE PASTE DE LA SALA DALLES AU INVATAT SA GATEASCA DULCIURI RAW-VEGANE

Vizitatorii Targului Cadourilor de Paste de la Sala Dalles din week-end au savurat si au invatat sa faca de la Anca Alungulesei, fondator RawCoco, cozonac raw, sanatos si extrem de gustos.
“Am fost entuziasmata sa vad ca atelierul de gatit sanatos a avut succes printre oaspetii Galeriei Dalles. Am gatit cozonac sanatos, am degustat impreuna cu cei prezenti ce a iesit, am organizat o tombola, iar castigatorul a plecat acasa cu o cutie plina cu dulciuri raw-vegane de la RawCoco”, povesteste Anca.

Cei care au sarbatorit Floriile sau au ales sa incarce cosul Iepurasului cu daruri cu dichis au avut de targuit de la standurile celor peste 50 de expozanti sositi din toata tara. De la cafea si ceaiuri aromate, delicatese si confiserie si pana la bijuterii din argint si pietre semipretioase sau bijuterii de autor, fiecare vizitator al Targului cadourilor de Paste de la Sala Dalles poate gasi cate un dar pentru cei dragi.
Obiecte din ceramica si lemn pictat, precum si alte produse handmade sunt expuse la standul artistilor plastici. Cosmeticele si produsele de make-up bio intregesc oferta adresata celor care au permanent in vedere ideea de viata sanatoasa.

Imbracati in straie de sarbatoare, mesterii populari invitati la „Targul cadourilor de Paste” impartasesc vizitatorilor din tainele incondeierii oualor si a picturii icoanelor, cioplitului lemnului si confectionarii de podoabe. Decoratiunile si cadourile inedite prezentate la “Targul cadourilor de Paste” de la Sala Dalles, articolele de imbracaminte si accesoriile pot satisface cu siguranta si cele mai pretentioase gusturi.
Nici cei mici nu sunt neglijati astfel ca jucarii dintre cele mai variate pot fi alese pentru a umple tolba Iepurasului de Paste.

“Targul cadourilor de Paste” (https://www.facebook.com/sala.dalles) de la Sala Dalles poate fi vizitat pana pe 11 aprilie, intre orele 10.00 – 20.00. Intrarea este libera.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod