Blanket plange dupa tatal sau

de Nicoleta Tarantus, 14 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Blanket plange dupa tatal sau

Fiul cel mic al lui Michael Jackson, Prince Michael II "Blanket", plange in fiecare seara dupa tatal sau, potrivit FemaleFirst.co.uk. In varsta de 7 ani, micutul este foarte afectat de moartea tatalui sau si intreaba mereu de el. Un prieten al familiei Jackson sustine ca matusa Rebbie isi petrece noptile dormind cu Blanket pentru ca acestuia ii este frica sa doarma singur.

O sursa a declarat pentru The Sunday Times: "Toti copiii sunt foarte afectati. Paris isi petrece timpul citind, pictand si vorbind la telefon cu prieteni, Prince Michael I se joaca foarte mult pe calculator si de aceea bunica lui a trebuit sa ii puna restrictii".

Consultantul educational Tony Buzan, care a fost angajat de Micheal pentru a-l ajuta sa ii ofere sfaturi in ceea ce priveste cresterea copiilor, a facut declaratii referitoare la legatura stransa dintre cei trei copii si tatal lor: "Cand traia Michael imi amintesc cat de fericiti erau micutii.
Cand reveneau de la scoala, primul lucru pe care il faceau era sa fuga in bratele tatalui lor".  

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ionela_cool97 pe 17 Iun 2010, 15:53
    despre Blanket Jackson

    este inca mic si stie ce este durerea pentru tatal sau si il iubea foarte mult pe tatal sau :) nu mai fi trist:(:*:*:*:X:X:X:X:X:X:X

    1
    0

  • geanina pe 16 Oct 2009, 09:33
    destpre Blanket jackson

    este inca mic si stie ce este durerea pentru tatal sau si il iubea foarte mult pe tatal sau :) nu mai fi trist:(:*:*:*:X:X:X:X:X:X:X

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod