Biletele la "Cerbul de Aur 2008", puse in vanzare si in Bucuresti

Facebook Twitter Comenteaza
Biletele la Festivalul International "Cerbul de Aur 2008" au fost puse in vanzare si in Bucuresti, incepand de miercuri, 27 august, in trei locatii, dupa ce luni, 25 august, au fost puse in vanzare la Brasov.

In Capitala, biletele pot fi achizitionate de la Casieria Televiziunii Romane, din str. Ermil Pangrati, nr. 8-10, intre orele 10.00 si 18.00, de luni pana vineri, si intre orele 10.00 si 14.00, sambata, de la magazinul Diverta din cadrul Unirea Shopping Center (Piata Unirii, nr. 1, etaj 3) si de la magazinul Diverta din cadrul Mall Vitan (Calea Vitan, nr. 55-59, subsol).

In Brasov, biletele pentru Festivalul International "Cerbul de Aur 2008" pot fi procurate din mai multe locatii: Catedrala din Piata Sfatului, Rectoratul de pe strada Muresenilor, Modarom de pe strada Republicii, Orizont 3000, din cartierul Steagu, magazinul Diverta Star, din cadrul Complexului Comercial Star, precum si din parcarea mare din Poiana Brasov.

Biletele la "Cerbul de Aur" costa, pentru fiecare dintre serile de 3, 4, 5 si 6 septembrie, in functie de pozitionarea in arena din Piata Sfatului, 70 de lei, 50 de lei si 30 de lei.
Pentru fiecare dintre serile de 7 si 8 septembrie, pretul unui bilet este de 40 de lei, 30 de lei si 20 de lei.

Prima seara va debuta cu spectacolul extraordinar sustinut de unii dintre cei mai mari artisti romani - Iris, Directia 5, Aura Urziceanu, Angela Similea, Doru Tufis, Paula Seling, Gabriel Cotabita, Nicola, Laurentiu Cazan, Monica Anghel, Luminita Anghel, Mircea Baniciu, Marcel Pavel, Nico, Aurelian Andreescu - care vor interpreta piese pe care le-am ascultat de-a lungul timpului pe scena de la Brasov.

Seara de miercuri, 3 septembrie, va continua cu semifinala I, in care vor concura zece artisti. Recitalul care incheie prima seara va fi sustinut de grupul spaniol Los Vivancos.

Seara de joi, 4 septembrie, se va deschide cu a doua semifinala, in care se intalnesc, de asemenea, zece concurenti.
Seara va continua cu recitalul sustinut de interpreta spaniola Natalia Rodriguez si se va incheia cu recitalul lui Stefan Banica.

Vineri, 5 septembrie, dupa semifinala a treia, in care concureaza zece artisti, urmeaza recitalul sustinut de Horia Brenciu & Orchestra, iar Ruslana va incheia seara cu recitalul sau.

Sambata, 6 septembrie, seara va incepe cu un recital sustinut de Iris, va continua cu finala concursului, in care se vor intalni noua concurenti, si apoi cu Gala Laureatilor. Recitalul serii de gala va fi sustinut de trupa britanica Simply Red.

Duminica, 7 septembrie, pe scena "Cerbului de Aur" vor urca numerosi artisti de valoare ai muzicii folclorice, care vor oferi un spectacol de exceptie.
Seara va cuprinde si un moment sustinut de ansamblul "Joc" din Republica Moldova.

Ultima seara a "Cerbului de Aur 2008", cea de luni, 8 septembrie, va cuprinde, in prima parte, un spectacol-cadou pentru cei nascuti de Sfanta Maria, sustinut, de asemenea, de numerosi artisti de valoare ai muzicii folclorice, si va continua cu un concert lautaresc, in cadrul caruia vor urca pe scena si Damian Draghici & Brothers.

Festivalul "Cerbul de Aur" se afla la a 16-a editie si aniverseaza 40 de ani de la debutul sau.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod