Pozitii sexuale pentru incepatori

Daca te afli la debutul vietii sexuale, pe langa emotiile aferente, ai putea sa te confrunti si cu o serie de nelamuriri cu privire la modul in care poti sa transformi primele experiente in clipe...


Daca te afli la debutul vietii sexuale, pe langa emotiile aferente, ai putea sa te confrunti si cu o serie de nelamuriri cu privire la modul in care poti sa transformi primele experiente in clipe de neuitat, alaturi de partenerul tau. Indiferent ca tu sau el sunteti incepatori intr-ale sexului, este firesc sa va doriti ca primele nopti de dragoste impreuna sa fie memorabile.

Un studiu indica insa ca pana la 80% dintre tineri descriu inceputul vietii sexuale drept unul cu probleme, in care lipsa de experienta, timiditatea, teama sau graba isi spun cuvantul. Pentru orice persoana, momentul in care isi incepe viata sexuala poate fi unul deosebit, care va creea o conexiune speciala intre cei doi parteneri. Din acest motiv, este esential sa fii convinsa ca vrei sa faci acest pas si nu sa te lasi constransa in niciun fel si din niciun motiv.

Discuta cu iubitul tau inainte despre acest moment, explica-i cum iti doresti sa fie si, mai ales, nu accepta sa faci nimic din ceea ce nu iti face placere. Sexul este o experienta intima, creata pentru a satisface ambii parteneri, astfel incat atat el cat si tu sa ramaneti cu amintiri placute in urma primei nopti de dragoste.

Pentru a te bucura la maximum atat de prima experienta sexuala cat si de experientele care vor urma, trebuie sa te relaxezi in primul rand si sa te bucuri de atingerile partenerului. Desi iti doresti ca totul sa mearga "ca pe roate", nu intotdeauna lucrurile ies perfect, mai ales prima oara. Nu lua drept etalon ceea ce vezi in filme sau ce povestesc prietenele - fiecare experienta de acest gen este unica si tocmai in asta consta frumusetea ei.

Cu toate ca ar putea sa nu-ti satisfaca asteptarile, primele nopti de dragoste se pot dovedi stangace si incomfortabile, mai ales pentru reprezentantele sexului feminin. Insa, daca ai parte de intelegere si rabdare din partea lui, exista iubire si comunicare intre voi, lucrurile se pot remedia cu usurinta, iar rezultatul va fi unul mai mult decat placut, motivandu-va sa incercati lucruri noi, inedite.

Iti oferim cateva sugestii referitoare la pozitiile pe care le puteti incerca, daca sunteti incepatori - acestea sunt usor de pus in practica, nefiind nevoie de tehnici sau abilitati speciale pentru a va simti bine.

"Misionarul"

Pozitia misionarului este prima in topul celor care aleg sa isi inceapa viata sexuala, la nivel mondial. De ce ai alege-o si tu? Pentru ca este foarte relaxanta si romantica, permitand partenerilor sa se priveasca in ochi, sa se sarute si sa se atinga. Daca iti vei ridica bazinul si vei pune o perna sub fund, intreaga zona genitala va fi intens stimulata, ceea ce iti va amplifica placerea.

"Andromaca"

La prima vedere s-ar putea spune ca este o pozitie prea dura pentru cei care se afla la inceputul vietii sexuale, insa, daca alegi sa faci dragoste astfel, tu vei avea control total asupra actului sexual. Avand libertatea de a decide intensitatea acestuia, poti sa te opresti sau sa continui dupa bunul plac.

Aceasta pozitie este foarte relaxanta pentru partenerul tau, el stand intins pe spate si tu deasupra. Pentru a spori gradul de placere, te poti ridica sau lasa pe corpul iubitului, punctul G fiind mult mai usor stimulat in aceasta pozitie.

"Lingura"

Poate cea mai "blanda" dintre pozitiile sexuale, "Lingura" este recomandata nu doar incepatorilor, ci si femeilor insarcinate sau persoanelor supraponderale.

Este ideala pentru cele care doresc sa simta imbratisarea partenerului, atat femeia cat si barbatul stand culcati unul langa altul, pe o parte. Desi nu permite contactul vizual, barbatul aflandu-se in spatele partenerei sale, aceasta pozitie este foarte practicata si usor de executat prin faptul ca actul sexual nu este atat de intens.

"Doggy"

De data aceasta, el este cel care detine controlul. Preferata barbatilor, pozitia "catelului" permite partenerului tau libertate de miscare si este deosebit de excitanta, din moment ce ii ofera si posibilitatea de a-ti mangaia corpul.

Multe dintre femei nu se arata incantate de aceasta pozitie, considerand-o umilitoare si simtindu-se vulnerabile in timpul practicarii acesteia. Daca si tu esti de aceeasi parere, poti incerca o variatie a acestei pozitii, mult mai comfortabila pentru tine. Iubitul tau sta asezat pe un scaun, iar tu in poala lui, cu spatele. Iti poti sprijini mainile de scaun, pentru mai multa stabilitate, si arcui spatele. In acelasi timp, el iti poate mangaia sanii. Aceasta pozitie este deosebit de excitanta pentru ambii parteneri, permitand o uniune profunda.

 

Comentarii (37)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • wooow pe 16 Nov 2011, 21:41
    oauuu

    incepatoarea de 12 ani cred ca e pre devreme pt tine... mm da ultima por\zitie nu am incercato dar pare sa provoace o maaare placere:)

    3
    0

  • Anonim pe 22 Iun 2011, 17:23
    SEX

    E oribil sa faci SEX?

    3
    3

  • lidiutza18 pe 7 Mar 2011, 21:01
    hmmmmaaaa

    am 18ani..si inca sunt virgina..si ma gandesc sa o fac,dar pana nu gasesc baiatul potrivit no pot face.simt si eu nevoia de dragoste.dar am rabdare sa-nu para rau...va sugerez sa o face.ti cu cap

    9
    1

  • lidiutza18 pe 7 Mar 2011, 20:58
    despre pozitii

    nu va grabiti copii inca aveti tot timpul din lume..

    6
    0

  • bogdan pe 9 Feb 2011, 11:36
    hmmmmmmmm

    inca nu le-am incercat pe toate. pana acum am incercat capra, 69 si pe la spate. as vrea sa le incerc si pe celelalte dar nu am cu cine

    5
    1

  • Mariana pe 28 Mar 2010, 12:58
    Toate pozitiile

    Nu am incercat nici o pozitie dar sunt curioasa cum e..........InCePaToArE

    3
    3

  • Gina pe 18 Feb 2010, 14:57
    POZITIA ANDROMACA

    Foarte folositoare informatiile,insa pozitia andromaca inca imi da batai de cap.Sunt la inceputul vietii mele sexuale si chiar nu ma pricep.

    3
    1

  • byby pe 4 Feb 2010, 19:13
    interesant

    dap in unele cazuri au drepatate pt k ca au experimentat.....e bn ca sa stie incepatorii;)

    3
    0

  • marryy pe 10 Ian 2010, 22:18
    experienta

    Am 27 de ani si mi-am inceput viata sexuala...de la 16...Din experienta mea va spun ca orice pozitie e super daca partenerul stie sa te faca sa te simti bine.Daca ai partenerul cu care te potrivesti 100% in pat...totul e senzational.Nici nu-ti dai seama cate pozitii abordezi intr-o singura partida daca o faci cu cine trebuie!

    1
    1

  • Alexa96 pe 29 Dec 2009, 12:34
    GeORgY

    mai asteapta ! asta e sfatul meu, esti prea mica de acum. daca incepi de la 12 ani pana la 20 faci orgii cu tot cartierul ?! esti tentata sa o incepi pentru a afla cum este, esti curioasa, dar daca regreti apoi ca ai facut`o ...nu mai poti intoarce timpul.

    2
    0

  • furmica pe 14 Dec 2009, 17:55
    pt GeORgY

    of la 12ani? dar la 18 ce mai faci? traiti-va copilaria si iubiti-va mult.iubirea nu se rezuma la sex. parerea mea e ca mai astepti macar pana la 16 ani daca nu la 18. esti prea mica , astepta sa te mai dezvolti. eu am asteptat pana la 18 si nu regret. numai tu poti decide asta. crezi ca esti pregatita sa devii om mare? .....oricum timpul n-o sa-l mai poti intoarce...

    2
    3

  • GeORgY pe 13 Nov 2009, 08:53
    SuNT LA Inceput

    Eu sunt f tanara ji am 12 ani,iar pr meu are 14 ani....ne iubim f moolt ji am vrea sa ne inkepem pt prima oara viatza sexuala impreuna.....dar eu sunt mai timida ji ma gandesk la unele lucruri care mi le-au zis pr mele.e adv ca dak faki sex de akm nu te mai dezvoltzy?e sanatos sa faki sex la 12 ani?plss help...

    3
    6

  • carmen pe 5 Nov 2009, 11:07
    adevarat

    super tare si interesant

    1
    2

  • crazyy_boy pe 10 Oct 2009, 15:09
    adevarat

    sunt pe punctul sa incep aceste chestii si.....sper sa fie bine

    1
    1

  • Andrei pe 14 Aug 2009, 22:00
    R3sp3ct

    Hmmm....nush c parere avetzi voi despre toate pozitziile asteah.......dar pana nu incercatzi.....nu vetzi stii niciodata...am dreptate sau nu?......yo zic k da.....deci incercatzi sh nu vetzi regreta......hai ma c naiba vi se pare dezgustator o chestie din asta.......sau dog style.......e f extrasatisfacatoare.......... anonim088 este id-ul meu............ r3spectv :)>-

    3
    1

  • ALEXA pe 7 Aug 2009, 12:27
    ))

    Foarte tari pozitiile astea...interesante...

    6
    1

  • romina pe 31 Iul 2009, 12:48
    pozitii

    nu inteleg cum poti sa spui cristina ca ultima pozitie e dezgustatoare.ai incercat-o? nu prea cred.daca o incercai stiai ca e una dintre pozitiile care iti ofera cea mai mare placere.incearca si nu vei regreta.

    3
    0

  • AnDy pe 6 Iul 2009, 13:03
    ..:D....

    care vrea sasi inceapa viata sexuala ....ji e din siania sa ma contacteze la id-ul andy_9523@yahoo.com........ sun baiat am 14 ani :D.........

    1
    1

  • ela pe 21 Mai 2009, 13:16
    ce e atat de interesant?

    Eu chiar nu inteleg cum d eva mirati asa de aceste pozitii? Sunt pozitii clasice pe care le foloseste orice cuplu! Nu e nimic nou! Nu a inventat gaura la macaroana cine a scris acest material! Doamne!

    1
    0

  • ferdinand pe 6 Mai 2009, 20:24
    poziitiile sexuale

    vreau sa spun ca sunt cele mai potrivite pozitii sexuale cei la inceput incercati

    4
    1

  • ramona pe 3 Mai 2009, 22:39
    incepatoare:P

    mie mi-e un pik km frik sa-mi incep viata sexuala....am o relatie stabila d 1an si jumatate.....si am vb ff mult cu prietenul meu despre sex....el are multa rabdare cu mn....si sper k vara asta sa incerc si eu una dintre pozitiile specifikte mai sus....cred k cea mai buna si din kte am inteles ff des utilizata e cea a misionarului....nu trebuie sa ne fie scarba de nimik dak ne iubim cu adevarat partenerii....;)

    3
    2

  • dragos pe 29 Ian 2009, 14:03
    cristina

    din toate imi place cel mai mul ultima pozitie care am practicato cu pr mea:-p

    2
    1

  • Diana pe 6 Ian 2009, 15:59
    wowowowow

    mda chiar sunt interesante pozitiile astea..dar sunt shi de akord cu ele

    3
    2

  • maria pe 26 Dec 2008, 19:27
    pozitii

    daca o faci cu barbatul potrivit, nicio pozitie nu e umilitoare sau dezgustatoare. credeti-ma .eu le-am experimentat pe toate

    2
    1

  • really? pe 1 Dec 2008, 21:52
    pt gaby si pt cristina

    poate nu ati incercat toate pozitiile?! ei , bine pot sa iti spun ca ultima e una destul de reusita si chiar destinata pt senzatii ....

    2
    0

  • Dulcyk... pe 18 Nov 2008, 17:24
    imi plashe...

    fffffffff bune sfaturile.... am incercat si eu....:)) :)) :)) dar sunt de parere k barbatii ar trebui sa citeasa acest lucru......

    2
    0

  • GABY pe 5 Nov 2008, 05:56
    POZITII

    CRISTINA ARE DREPTATE E URATA ULTIMA POZIITIE

    4
    0

  • Yo pe 19 Oct 2008, 17:45
    Ohh,i like this

    Sexu e bun sa te destresezi,so,sunt multe fete stresate,ar trebui sa incerce sexu dur si nu o sa mai scape de viciu p___i :-D

    2
    1

  • http://dariaslovely.blogspot.c pe 8 Oct 2008, 23:37
    http://dariaslovely.blogspot.com/

    http://dariaslovely.blogspot.com/

    1
    0

  • cristina pe 8 Oct 2008, 15:09
    oribil

    ultima pozitie e oribila desgustatoare

    3
    1

  • cristy pe 6 Oct 2008, 18:55
    wow

    NICE....... i'l try this, thrust me !! ;)

    2
    1

  • Natussyk pe 27 Sep 2008, 23:25
    MDA..

    CHYAR E O INFORMATIE FOARTE FOLOSITOARE,TREBIUIE DE INCERKAT...TRE SA FIE SOOPER DE TOT

    3
    0

  • alyn pe 19 Sep 2008, 23:09
    ohhh yeah

    cine vrea sa-si inceapa viata sexuala, e fata si e din buzau sa-mi tremeata un e-mail pe alyn_20023@yahoo.com . am 16 ani sunt B

    2
    3

  • cristina83luv pe 18 Sep 2008, 23:17
    super...

    bune sugestii, pacat ca majoritatea sunt de parere ca nu noi trebuie sa fim initiatoarele unei noi pozitii in timpul actului sexual, ci barbatul...

    1
    1

  • gogoasa pe 17 Sep 2008, 17:16
    aoleuuuuuu

    poi io nu stiu pozitia asta doggy eu o stiu pe aia cu capra:)da imi place si asa...

    1
    1

  • vini_madel pe 16 Sep 2008, 11:03
    olaaaaaa

    pozitiile astea ar trebui sa le citeasca barbatii,nu noi!

    1
    1

  • nastea88 pe 29 Aug 2008, 22:26
    oauu

    Informatie utila:)))))))))))

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod