Bilete VIP pentru B'Estfest 2008

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Saptamana aceasta s-au pus in vanzare biletele VIP pentru B'Estfest 2008 si B'Estfest Aftershock.

Biletele VIP pentru B'Estfest sunt valabile numai pentru o singura zi de festival (4, 5 sau 6 iulie), costa 350 de lei si vor fi disponibile in numar limitat la magazinele Diverta si online. Un bilet VIP asigura un loc in tribuna VIP, servicii de catering, precum si 3 jetoane, iar pentru fiecare doua bilete VIP achizitionate, cumparatorul primeste si un permis de parcare VIP.

Si biletele VIP pentru B'Estfest Aftershock (11 iulie) sunt in numar limitat, acestea putand fi achizitionate la preturi diferite in functie de pozitionarea fata de scena: 185 lei, 135 lei sau 115 lei.
Biletele VIP pentru Aftershock asigura cumparatorului doar locul in tribuna si cele 3 jetoane.
 

Toate categoriile de biletele pentru B'Estfest si Aftershock, respectiv biletele de o zi (90 lei pentru 4, 5 sau 6 iulie si 75 de lei pentru 11 iulie), abonamentele de 3 zile (240 de lei), precum si biletele VIP sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si online, pe www.myticket.ro.


Produs de Emag!c Entertainment, B'Estfest va avea loc in aer liber, la Romexpo, in zilele de 4, 5, 6, respectiv 11 iulie - Aftershock. Artistii confirmati pana acum sunt Cypress Hill, Unkle, Apollo 440,  Miss Platinum (4 iulie), Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers, Stereophonics si Nouvelle Vague (5 iulie), Nelly Furtado, Manu Chao, Rosin Murphy (Moloko) si Sunrise Avenue (6 iulie), respectiv Judas Priest, Primal Fear si Ross The Boss (11 iulie).

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod