Chad Michael Murray, condamnat la frumusete

Facebook Twitter Comenteaza
Chad Michael Murray, condamnat la frumusete

Chad Michael Murray, baiatul frumos din serialul "Ruleta destinului", care debuteaza la Pro Cinema cu un nou sezon, cel de-al doilea (de luni pana miercuri de la ora 17.00), si-a facut operatie estetica la nas. Actorul a fost nevoit sa recurga la chirurgia plastica dupa ce a fost batut mar intr-un fast-food, iar medicii nu au putut sa-i reconstruiasca nasul la fel ca inainte.

Proaspat ajuns la Hollywood pentru a incepe o cariera de model, Chad s-a trezit cu nasul spart in timp ce statea la coada pentru un hamburger.
"Pe umar am un tatuaj cu initialele mele si se pare ca tipului care m-a atacat nu i-a placut. M-a atins pe umar, am intors capul si asta a fost. Practic mi-a distrus nasul. A trebuit sa fac o operatie estetica, pentru ca medicii nu au reusit sa-mi faca nasul la loc, iar cariera mea ar fi fost distrusa inainte sa inceapa", isi aminteste Chad Michael Murray despre incident.

Mai mult decat atat, Chad nu va avea niciodata grija kilogramelor in plus, pentru ca in urma unui accident la un meci de fotbal a suferit o operatie in care i-a fost scos intestinul subtire.
Accidentele nu numai ca nu i-au periclitat cariera, ci l-au adus pe Chad in randul celor mai sexy actori din filmele pentru adolescenti. Castigator a doua premii Teen Choice in 2004 pentru rolurile sale din "Ruleta destinului" Si filmul "O cenusareasa moderna", Chad Michael Murray a reusit sa transforme marile ghinioane ale vietii sale in atuuri pentru cariera sa.

Cunoscut publicului adolescent din seriale ca "Cei mai frumosi ani", "Fetele Gilmore", "C.S.I: Crime si investigatii", dar si din filme ca "Vinerea trasnita", sau "Casa de ceara", Chad Michael Murray isi seduce publicul facandu-si loc in lumea actorilor mari de la Hollywood, precum Samuel L.
Jackson si Jessica Biel, alaturi de care a jucat in "Home of the Brave".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod