Bilete epuizate la categoria VIP pentru concertul Mircea Vintilă şi Brambura pe 20 noiembrie 2015, la Hard Rock Cafe

Iubitorii muzicii si vorbelor cu talc nu au voie sa rateze intalnirea cu unul dintre cei mai apreciati muzicieni contemporani: Mircea Vintila, acompaniat de trupa Brambura, va invita sa petreceti impreuna o seara plina de umor, de vorbe mestesugite, muzica buna si refrene care ne vin in minte la tot pasul.
„Miruna”, „Popa Nan”, „Hanul lui Manuc”, „Adio, deci pe curand”, „Peste rabdari”, „Musette” sunt numai cateva dintre motivele care va vor face sa zambiti, sa cantati, sa fiti melancolici si sa visati la timpurile cand toate erau la locul lor.

Concertul va avea loc vineri, 20 noiembrie, orele 22:00, la Hard Rock Cafe. Pentru acest eveniment sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete: Categoria VIP - 100 lei loc la mese in fata scenei (il puteti cunoaste pe Mircea Vintila, puteti sa faceti poze impreuna si sa luati autografe) – SOLD OUT; Categoria 1 - 60 lei - loc la mese in fata scenei; Categoria 2 - 40 lei  – loc la masă in sala; Categoria 3 - 25 lei – loc  in picioare.

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea locului se face direct la Hard Rock Cafe, la numarul de telefon: 021 206 62 61.
Biletele sunt disponibile in oficiile Postei Romane, magazinele Germanos si magazinele Inmedio, semnalizate cu sigla bilete.ro si online, pe www.bilete.ro si www.iabilet.ro .
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod