Bianca Lăpuște și Marius Moga - primele sărbători de iarnă în calitate de logodnici

Frumosul cuplu format din Bianca Lăpuște și Marius Moga a avut un final de an încărcat de iubire! Cei doi au ales să petreacă Crăciunul atât la Alba Iulia, cât și la Cluj-Napoca, pentru a fi alături de familie. Părinți, bunici, unchi, mătuși, verișori sau prieteni din copilărie au fost alături de cei doi logodnici în această perioadă magică, au gustat împreună din delicii culinare tradiționale, au oferit și au primit cadouri.
Bianca Lăpuște declară: Iubesc Crăciunul, este perioada cea mai frumoasă a anului! Bradul împodobit, colindele, întreaga familie alături sau cadourile pregătite și primite mă făceau încă din copilărie cea mai fericită. Anul acesta a fost și mai special, pentru că de acum cuvântul familie semnifică mai mult, îi include pe Marius și ai lui. Ne-am bucurat amândoi de momentele petrecute alături de toți acești oameni minunați! Bilanțul anului 2014 este clar cu plus, nu mă așteptam să mă prindă finalul de an logodită, pregătită să întemeiez o familie alături de Marius, pe care îl iubesc enorm! Rezoluție 2015: să fim sănătoși și cel puțin la fel de fericiți! Amândoi considerăm că o familie este împlinită atunci când apar cei mici și ne dorim să avem copii, atunci când va fi momentul.
Este devreme pentru asta, însă când se va întâmpla vom fi fericiți să împărtășim această bucurie, așa cum am făcut și până acum cu toate momentele fericite din viața noastră!

Finalul de an a fost motiv de dublă bucurie pentru Marius și a venit cu două zile de petrecere: 30 decembrie - ziua sa de naștere și cea de revelion. La aniversarea celor 33 de ani, alături de artist a fost întreaga gașcă de prieteni, colaboratori și parteneri. Petrecerea a avut loc într-un club bucureștean și a adus alături zeci de invitați care s-au distrat de minune.

Le mulțumesc tuturor prietenilor care au acceptat invitația, a fost o petrecere de nota 10! Trebuie să recunosc că cel mai frumos cadou primit anul ăsta este dragostea, pe care o primesc în fiecare clipă.
2015 vreau să îmi aducă la fel de multă iubire, energie, inspirație și fericire ca și până acum. Eu și Bianca savurăm din plin viața în doi!, a declarat Marius Moga.

Trecerea dintre ani i-a prins pe cei doi în București. Au numărat 3, 2, 1 și au spus La Multi Ani! înconjurați de prieteni dragi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod