Bazar revine la TVR 2 cu noi calatorii

Facebook Twitter Comenteaza
Bazar revine la TVR 2 cu noi calatorii

Noul sezon al emisiunii Bazar debuteaza miercuri, 15 octombrie 2008, de la ora 21:00. Prima editie invita la o calatorie pe un tarm exotic, cu o situatie politica speciala. Este vorba de zona de nord a unei insule din Marea Mediterana, Ciprul. Nicosia este singura capitala din lume despartita de o zona de demarcatie pazita de trupele ONU, iar cipriotii au nevoie de pasaport pentru a calatori dintr-o parte intr-alta a insulei.

In ciuda acestor lucruri, specialistii vorbesc despre Ciprul de Nord ca de urmatorul trend in turismul european. Bazar va aduce imagini din partea de nord a insulei Afroditei. Hoteluri de lux, vestigii antice si o scurta incursiune in religia musulmana vor putea fi urmarite miercuri la Bazar, in prima editie a noului sezon.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • heghes claudiu pe 27 Sep 2009, 12:22
    suntei ce-i mai buni

    sunte-ti o emisiune de milioane.... sincer imi pare foarte rau faptul ca nu tine mai mult timp emisiunea.. inveti lucruri noi si interesante despre fiecare colt al lumii... imi fac o noua perspectiva despre locurile noi si execntrice ale locurilor prezentate in emisiunea " BAZAR " felicitari pentru ce-a mai adevarata emisune si multe reportaje importante deacum inainte ! tot respectul pentru emisinune

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod