Morandi a castigat "Best Romanian Act"

Facebook Twitter Comenteaza
Morandi a castigat

Marius Moga si Randi, componentii trupei Morandi, au fost desemnati castigatori ai categoriei "Best Romanian Act" si vor urca pe scena MTV Europe Music Awards 2008, pe 6 noimebrie la Liverpool. Cei doi vor intra in cursa pentru "Europa Favorite" alaturi de castigatorii a 30 de regiuni din Europa, printre care Leona Lewis sau Nightwish.

"Suntem onorati sa fim desemnati castigatorii de anul acesta la categoria 'Best Romanian Act' si sa ne aflam in competitie pentru "MTV Europe's Favorite" alaturi de nume mari din industria muzicala, precum Leona Lewis, care a fost acerb promovata in intreaga lume.
Speram sa fim votati de public, mai ales ca suntem ascultati deja in 10 tari din Europa", a declarat Randi.

Desemnanti pentru prima oara sa reprezinte Romania, Marius Moga si Randi vor incerca sa adune cele mai multe voturi din Europa, concurand cu cei mai apreciati artisti din Marea Britanie, Franta, Germania, Italia, Spania, Danemarca, Finlanda, Olanda, Grecia, Norvegia, Portugalia, Adria, Tarile Baltice, Suedia, Turcia, Ucraina, Polonia, Ungaria, Israel si Rusia.

"Acum sunt entuziasmat de acest premiu, dar pe masura ce ne vom apropia de Liverpool emotiile vor fi din ce in ce mai mari.
Orice s-ar intampla la 'Europe's Favorite', ma bucur ca voi vizita pentru prima oara Liverpool, voi lua parte la un show MTV Europe Music Awards si, bineinteles, ca vom primi trofeul 'Best Romanian Act'", a mai spus Randi.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod