Asistenta Andreei Marin, comparată cu Marilyn Monroe

Camelia Căpitanu, asistenta Andreei Marin în cadrul emisiunii “Prețuiește Viața”, este comparată de prieteni și de colegii de serviciu cu Marilyn Monroe. Asemănarea ei cu celebra actriță, cea considerată una din cele mai frumoase femei din lume, este măgulitoare, după cum susține actrița.

„Se întâmplă des să aud astfel de comparații. Și nu de ieri sau de azi, ci de ceva vreme. Sunt încântată de acest lucru, mai ales că vorbim de un icon al cinematografiei și de una din cele mai frumoase femei din lume. O admir, însă nu mi-am făcut un scop din a semăna cu ea. Pur și simplu este o comparație care, repet, mă onorează”, declară asistenta Andreei Marin.

Camelia Căpitanu a figurat, de altfel, în calendarul celor mai frumoase fete din social media, ea fiind, în paralel cu activitatea de actriță și om de televiziune, și un înfocat blogger scriind pe www.cameliacapitanu.ro.



„Pasiunea pentru actorie, televiziune, comunicare și scris, mă ghidează în tot ceea ce fac. Îmi doresc ca rezultatul muncii mele să fie vizibil in rândul publicului, reușind fidelizarea acestuia. Mai mult decât o profesie, pentru mine domeniul audio-vizual reprezintă un fel de a trăi și a redescoperi oamenii și locurile din jurul meu. Zâmbesc și mă bucur de lucrurile trăite cu sinceritate!”, spune Camelia.



Camelia Căpitanu este asistenta Andreei Marin în cadrul emisiunii Prețuiește Viața, difuzată de TVR 1și TVR Internațional în fiecare duminică seară, de la ora 20.45.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod