ARTA SE MISCA IN FOAIERUL TEATRULUI "CONSTANTIN TANASE"

Nu pierdeti ocazia sa vizitati saptamana aceasta expozitia de hair design, arta fotografica, vestimentara si sculptura pusa la cale de hair designerul Cristina Grama si echipa Fason, cu ajutorul doamnei Georgeta Constantinescu, initiatoarea Galeriei de Arta din foaierul Teatrului "Constantin Tanase" de pe Calea Victoriei 33.

Veti putea admira in fotografii si filme toate colectiile Cristinei Grama de pana acum dar si cea mai noua reusita, indelung aplaudata si premiata la evenimentul "Galele Wella", Colectia "Ecouri Brancovenesti", inspirata din atmosfera Palatului Mogosoaia si a intregului stil brancovenesc.

Cristina Grama : "Colecția noastră propune o poveste înălțată din istorie, ce vorbește despre barocul românesc cu destin și stil brâncovenesc, dezvoltând o
imagine și un concept paradoxal, dar atât de necesar în lumea în care trăim: punk-elevat.

O interpretare extravagantă rămâne o operă prețioasă, ce levitează între
tradiția locului și tendința noului.Prin exprimarea unei stări de grație estetică, ce dă viață acestei moșteniri, vă dedicăm colecția noastră de
hairdesign, pentru plăcerea privirii și o delectare vizionară."



Sculpturile expuse sunt realizate de artistul plastic Catalin Geana.



Vernisajul s-a bucurat de prezenta multor colaboratori, prieteni, admiratori ai artei creata de Cristina Grama. Alice Nastase Buciuta a fost cea care a deschis evenimentul.
Alice Nastase Buciuta: "Sub viziunea Cristinei Grama, inventatoarea conceptului Alte Arte, valorile estetice romanesti isi recapata demnitatea.

De cate ori ne este
greu sa fim romani - mai ales acum, in vremuri oropsite de criza - merita sa rasfoim colectiile indraznete propuse de Cristina si sa ne luam o portie de curaj si de frumusete pentru ziua de maine. Arta se misca, iar Cristina Grama si combinatiile sale inedite de forme, culori si concepte ne demonstreaza fara echivoc ca este asa, obligandu-ne astfel sa ramanem tineri, alerti, indrazneti si plini de speranta."



Expozitia mai este deschisa publicului pana pe data de 22 martie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod