Dispare "Dansez pentru tine"? Prima reacție a Pro TV

de Daniel Dumitrescu, 14 Martie 2014

După ce mai multe vedete au decis să părăsească postul, în timp ce apar tot mai multe zvonuri despre dificultățile financiare cu care se confruntă trustul Pro, o persoană din conducere a vorbit despre posibila dispariție a unor emisiuni din grila de programe.
Directorul de imagine Lucia Antal a declarat că nu a fost încă luată o decizie privind "Dansez pentru tine". "Nu am luat o hotărâre în ceea ce privește formatul. Ce este sigur este că vom avea un show de dance în grila de toamnă", a declarat Antal pentru site-ul paginademedia.ro.

"Grila de toamnă se discută în această perioadă. Este un proces normal și așa a fost întotdeauna. Pro TV va avea o grilă cu emisiuni din toate tipurile de entertainment care au făcut performanțe de audiență: cooking uri show-uri, talent show-uri muzicale si cu dans. Orice format pe care-l vom părăsi va fi înlocuit cu un altul, pe care îl vom considera mai adecvat publicului și momentului actual", a adăugat Lucia Antal.

"Dansez pentru tine" este unul dintre cele mai populare show-uri de televiziune din România.
Cele 14 sezoane de până acum au fost prezentate de Ştefan Bănică jr. şi Iulia Vântur. Informațiile apărute recent, potrivit cărora Bănică Jr. nu ar accepta tăierea de salariu cerută de conducere, amenințând cu plecarea, pun sub semnul întrebării viitorul acestui show.

Horia Brenciu, Seviciul Român de Comedie, Roxandra Ion, Andrei Boncea, regizorul Iura Luncaşu au părăsit deja Pro TV în ultimele luni.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod