A aparut ca din neant! Anda Adam, surpriza de proportii pentru o fana de 9 ani!

Anda Adam i-a oferit unei fane o surpriza pe care nu o va uita prea curand. Artista a “complotat” cu parintii micutei pentru a-si face aparitia la petrecerea ei aniversara.

La implinirea a noua ani, Jennifer a petrecut alaturi de prietenii ei de aceeasi varsta, insa, inaintea momentului culmintant al evenimentului, a avut marea surpriza ca Anda Adam sa ii calce pragul casei sale.

Artista si-a facut aparitia tinand in maini un tort multicolor decorat cu inimioare si o papusa si i-a cantat aniversatei „La multi ani”.



Jennifer a fost extrem de emotionata de vizita cantaretei sale preferate, mai ales ca si-a dorit sa ajunga la unul din concertele acesteia recente, dar nu a reusit.

Anda Adam i-a mai facut recent o surpriza unuia dintre fanii sai.

Artista a depasit de curand 1 milion de admiratori pe pagina sa de Facebook, iar cel care a dat like-ul cu acest numar a avut ocazia sa se intalneasca in particular cu indragita cantareata.

Anda Adam se pregateste in aceasta perioada pentru lansarea unui nou single, o noua colaborare cu echipa HaHaHa Production, alaturi de care a produs pana acum hiturile „AMO” si „Daca ar fi”, piese care se bucura in prezent de peste 14 milioane de vizualizari pe Youtube.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod