Antena 1 scoate din grilă emisiunea "Dansează printre stele"

Victor Slav, Lili Sandu şi Mihai Petre rămân fără emisiune. Conducerea postului Antena 1 a decis scoaterea din grilă a emisiunii lor, din cauza audiențelor slabe.

Evoluţia modestă a coprezentatorilor Lili Sandu şi Victor Slav, dar și cea a lui Horia Brenciu i-au determinat pe șefii televiziunii să renunțe la acest show, scrie Libertatea.

Principala țintă a acestei decizii este însă producătoarea Mona Segal, venită "cu surle și trâmbițe" de la Pro TV. În ciuda investițiilor făcute, inclusiv a salariilor imense puse la dispoziție, echipa care s-a ocupat de emisiunea "Dansează printre stele" nu a reușit să obțină rezultatele așteptate.

Emisiunea produsă de Mona Segall se va încheia săptămâna viitoare, deși ar fi trebuit să ajungă la final la sfârșitul lui decembrie.

"Conform strategiei de programming, săptămâna viitoare Antena 1 va difuza în aceeaşi ediţie atât semifinala, cât şi finala <<Dansează printre stele>>. Perechea câştigătoare va fi votată de public, premiul cel mare constând în 50.000 de Euro", a declarat Diana Zamfirescu, PR Director la Antena Group, pentru paginademedia.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod