Antena 1 scoate din grilă emisiunea "Dansează printre stele"

Audiențele înregistrate de "Dansează printre stele" au fost atât de slabe, încât conducerea de la Antena 1 a decis să renunțe la emisiune


Lansată pe 6 octombrie, emisiunea a fost mutată, după numai trei ediții, în serile de marți. De fiecare dată s-a clasat după filmele de pe Pro TV. Începând cu debutul, când show-ul de peste patru ore a fost urmărit de un milion de persoane, clasându-se după Pro TV care a avut 1,7 milioane de persoane, notează paginademedia.ro. În cea de-a treia ediție, show-ul de dans a coborât pe trei, la nivel național, fiind depășit și de Kanal D.

Nici după mutarea în serile de marți, show-ul nu a mers mai bine în audiențe.

În urmă cu două săptămâni, emisiunea a fost pe locul trei, la nivel național și urban și pe doi pe urban. Săptămâna trecută, show-ul a fost pe patru, în toată țara și la orașe, scrie site-ul citat.

Antena 1 renunță la acest show la doar o zi după ce s-a stabilit întreruperea colaborării cu emisiunea "Serviciul Român de Comedie". "Motivul este legat de performanţele ultimelor ediţii. Măsura luată este bruscă, neaşteptată şi din raţiuni economice, respectiv, restrângerea cheltuieliilor staţiei", a explicat Toni Grecu pentru site-ul paginademedia.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod