Angelina i-a facut viata lui Pitt un iad

de Nicoleta Tarantus, 8 Februarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Angelina i-a facut viata lui Pitt un iad

Actorul a marturisit unor prieteni ca relatia cu Jolie a fost un cosmar, potrivit Sowbizspy.com.

"Nicio carte nu ar putea descrie cu acuratete iandul prin care a trecut cat timp a fost impreuna cu Angelina", a declarat o sursa apropiata actorului, pentru revista britanica Grazia.

"El nu este niciun sfant, dar in comparatie cu Jolie, Brad este cel mai 'de onoare' barbat pe care l-ai putea intalni. Este acel baiat traditional din Midwest cu educatie limitata, care nu este pereche potrivita pentru Angelina.
Era foarte fericit cu Jennifer Aniston inainte sa apara Jolie. Angelina l-a devorat, iar acum se debaraseza de el pentru ca nu ii mai este de niciun folos. Poti sa intrebi pe oricine il cunoaste pe Brad si iti va spune ca a fost daramat psihic in ultimii ani"
, a mai spus sursa.

Potrivit altor surse citate de Showbizspy.com, in timpul unei certi, Angelina ar fi aruncat cu chiuveta din bucatarie dupa Brad.

Acum, Pitt este de parere ca Angelina se foloseste de copii pentru a obtine publicitate.

Jennifer Aniston, fosta sotie a lui Brad intre 2000 si 2005, spune ca acesta pare un om distrus.
Potrivit aceluiasi site, "cu siguranta despartirea de Angie l-a secatuit de puteri si este intr-o stare emotionala si fizica deplorabila. Trebuie numai sa te uiti la el si iti poti da seama prin ce trece. Jenny s-a saturat sa isi tina gura si sa il vada pe Brad nefericit", a declarat o sursa apropiata actritei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Amalia pe 24 Feb 2010, 23:20
    Pacat

    nu ma asteptam sa le mearga prea mult relatia, asa cum nu ma astept sa mearga cuiva o relatie si sa fie in acelasi timp atat de vanat de presa, de oameni, etc.. pe de alta parte am considerat-o intotdeauna o scorpie prefacuta pe angelina, n-o cred in stare sa fie fericita sau sa aduca fericire pe termen lung.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod