Andreea Raicu, tricouri inspirate de designul NESCAFÉ Dolce Gusto Circolo®

29 Martie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Andreea Raicu, tricouri inspirate de designul NESCAFÉ Dolce Gusto Circolo®

Nestlé a lansat pe piata din Romania aparatul NESCAFÉ Dolce Gusto Circolo®, cel mai nou model din gama NESCAFÉ Dolce Gusto®. Produsul permite prepararea celor mai gustoase bauturi si se distinge prin designul exceptional, transformand ambientul oricarei case intr-un veritabil coffee shop. 


Cu ocazia lansarii, Andreea Raicu a realizat o editie limitata de tricouri - My Way, inspirata de designul NESCAFÉ Dolce Gusto Circolo®.  
 
Conceptul unic al NESCAFÉ Dolce Gusto Circolo® a reprezentat punctul de plecare al liniei exclusiviste de tricouri My way.

Stilul inconfundabil al Andreei Raicu se regaseste in aceasta colectie, prin atentia la detalii, prin originalitatea mesajelor alese si a starii de spirit transmise.
 
"NESCAFÉ Dolce Gusto Circolo® este mai mult decat un simplu produs, este un pretext de a crea un nou univers. De aceea, acesta a reprezentat sursa de inspiratie pentru aceasta linie de tricouri exclusivista. My way este dedicata persoanelor care stiu ca stilul personal este asemenea unei amprente, pe care cei din jur o recunosc mereu si care se regaseste in cele mai mici detalii, de la cafeaua pe care o savurezi dimineata pana la accesoriile care transforma o tinuta", declara Andreea Raicu.

In martie 2010, NESCAFÉ Dolce Gusto Circolo® a primit unul dintre premiile de excelenta in cadrul iF Product Design Award.
 
iF Product Design Award este o competitie renumita in intreaga lume, marca iF Design (International Forum Design), lansata in 1953.
Timp de 56 de ani, iF Product Design Award a fost un simbol al excelentei in design. Concursul acopera toate domeniile designului de produs, functionand ca o platforma de inovatii relevante din punct de vedere al designului, recunoscand realizarile de exceptie din acest domeniu.
 
NESCAFÉ Dolce Gusto Circolo® a fost unul dintre produsele care a reusit sa se evidentieze din cele peste 2.400 de produse inscrise de 1016 competitori din 38 tari. Titlul oferit certifica designul de top si inovativ al aparatului NESCAFÉ Dolce Gusto Circolo®.

In fiecare an, produsele castigatoare ale iF product design award sunt prezentate in cadrul unei expozitii care va avea loc la Exhibition Center din Hanovra, Germania.
NESCAFÉ Dolce Gusto Circolo® va fi expus, alaturi de celelalte produse castigatoare, in celebrul centru, incepand cu luna martie pana in august, iar in cele 6 luni se estimeaza ca expozitia va fi vizitata de peste 300.000 de persoane.

NESCAFÉ Dolce Gusto Circolo® reprezinta cel mai nou model din gama de aparate multifunctionale NESCAFÉ Dolce Gusto ® si ofera consumatorilor posibilitatea de a pregati chiar in propria locuinta o gama larga de bauturi rafinate: Espresso, Caffe Lungo, Cappuccino, Latte Macchiato sau Chococino.
 
Noul produs este disponibil in culorile negru antracit, rosu satinat si alb perlat.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod