Andreea Raicu cauta Star!

MARTINI, una dintre cele mai emblematice mărci din lume, a lansat împreună cu Andreea Raicu o nouă campanie provocatoare pentru a găsi următorul star feminin MARTINI în România.
MARTINI, una dintre cele mai emblematice mărci din lume, a lansat împreună cu Andreea Raicu o nouă campanie provocatoare pentru a găsi următorul star feminin MARTINI în România.  

Denumit după cocktail-ul cu acelaşi nume, MARTINI Royale Casting este un scouting de talente desfăşurat la nivel global cu scopul de a descoperi persoana potrivită care să întruchipeze filozofia MARTINI, LUCK IS AN ATTITUDE. LUCK IS AN ATTITUDE este un principiu adânc înrădăcinat în istoria brandului, MARTINI fiind dintotdeauna un promotor al spiritului ludic şi al vieţii trăite cu intensitate.

Andreea Raicu a fost aleasă să jurizeze MARTINI Royale Casting în România datorită propriului său status iconic în lumea modei şi a televiziunii.
Câştigătoare a numeroase concursuri de modeling, Andreea Raicu şi-a construit o carieră de succes în televiziune, fiind percepută drept un etalon al stilului şi al eleganţei vestimentare.

“Mă bucur că am fost invitată să fac parte din juriul MARTINI în România. Sper că tinerele care au visat pentru multă vreme să ajungă în faţa camerelor de filmat să îşi încerce şansa de a deveni imaginea acestui brand renumit. Le încurajez pe toate participantele şi sper ca la final să îmi fie greu să aleg câştigătoarea pentru România.
Ştiu cât de mult înseamnă pentru o tânără să ajungă în lumina reflectoarelor, câte emoţii are, dar chiar şi cele mai nebuneşti vise pot deveni realitate atât timp cât credem cu adevărat în ele şi avem o atitudine pozitivă. Dacă pot să le dau totuşi un sfalt, acela este: să fie cât mai naturale, fireşti, să fie ele însele. Cu naturaleţea nu ai cum să dai greş”
, a declarat Andreea Raicu.

Fiecare dintre candidate va putea să acceseze pagina oficială WWW.FACEBOOK.COM/MARTINI, unde va încărca un scurt film prin care să demonstreze că ea ar trebui să fie următorul star MARTINI. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod