Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr, în vizorul ANAF

Numele celor două vedete apar printre cele alte 8.000 de nume ale contribuabilor care sunt verificați de ANAF, fiind suspectați că au obținut venituri pe care nu le-au declarat.

Potrivit ziarului Adevărul, Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr vor fi notificați de Agenţia Naţională de Administrare Ficală (ANAF) cu privire la începerea verificării fiscale şi li se va solicita să aducă dovada veniturilor în baza cărora s-au efectuat anumite cheltuieli.

Dacă cei doi contribuabili vizaţi de verificarea fiscală nu depun declaraţia de patrimoniu şi venituri în termen de 60 de zile de la primirea avizului de la Fisc, ei riscă să primească amenzi de până la 50.000 de lei.

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr au fost căsătoriţi în perioada 2006-2013, iar tabloidele scriau, la momentul divorţului, că ei au de împărţit o avere consistentă.

Cei doi artişti vor fi supuşi verificării fiscale individuale.

Andreea Marin a explicat că ea aflat despre posibilitatea ca averea să-i fie controlată din presă, dar acest lucru nu o deranjează, ba dimpotrivă, i se pare normal și nu are de ce să se teamă pentru că este un om corect. "Aflu această poveste la nivel de zvon, de la voi, căci eu nu am primit nicio notificare în acest sens. Dar chiar şi aşa, cred că nu e nimic anormal să primeşti un control la un moment dat, iar acum înţeleg că e vorba de o campanie naţională în acest scop.
Din punctul meu de vedere, această procedură ar trebui privită ca normalitate şi nu ai de ce să te temi dacă eşti un om corect, iar din veniturile de pe urma muncii tale îţi plăteşti datoriile către stat. Aşa e firesc: fiecare individ să îşi vadă de treabă şi să fie conştient că, fiind corect în privinţa taxelor, nu lasă această povară fiscală să apese pe umerii celor ce se străduiesc să facă totul bine, fără să aibă nimic de ascuns"
, a scris Andreea Marin pe Facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod