Andreea Marin, dezvăluire tulburătoare la „Prețuiește Viața”: „Nu am mai vrut să trăiesc!”

Andreea Marin s-a destăinuit aseară, la „Prețuiește Viața”, în timpul interviului cu Ileana Badiu, că a traversat o perioadă de depresie adâncă ce a făcut-o la un moment dat să nu mai vrea să trăiască. Dezvăluirile au avut loc în timp ce invitata povestea despre momentele crunte prin care a tracut la rândul ei după ce și-a pierdut tatăl, pe cea mai bună prietenă și a avut o sarcină dificilă cauzată de o disfuncție hepatică.
„Depresia este ca o gheară ce îți prinde sufletul. Nu dormi, nu mănânci sau poate mănânci prea mult, plângi din senin, nu mai ai nicio bucurie de a trăi. Este foarte grav. Depresia nu este o vină, este o boală care are nevoie de ajutorul specialiștilor. Se poate să ajungi în momentul în care nu mai vrei să trăiești. Eu am trecut printr-un astfel de moment. Părea că totul e în regulă, dar nu am mai vrut să trăiesc. Am avut norocul să ajung la specialist la timp. Poate că nu aș mai fi fost în viață acum. Știm bine povestea Mădălinei Manole și sunt atâtea povești știute și neștiute”, a mărturisit Andreea Marin.

Dezvăluirile au fost făcute în cadrul interviului periodic în cadrul căruia o persoană publică se destăinuie și povestește despre marele impas peste care a reușit să treacă în viață.

În cadrul celei de-a doua ediții a emisiunii „Prețuiește Viața”, transmisă de TVR și urmărită în zeci de țări de pe cinci continente, Andreea Marin, alături de cei cinci experți, Sorin Duțoiu, Eliza Rogalski, Sorin Păun, Dana Barbu și Ramona Lăcătuș, a schimbat în bine viețile unor români învingători, oameni ce au realizat fapte mărețe, dar care au și trecut prin perioade de mari încercări.


Lucia Sudureac, tânăra din Republica Moldova care a fost grațiată după ce a făcut șase ani de închisoare pe nedrept, a reprezentat primul caz. A fost violată, forțată să avorteze cei doi gemeni de către bogătașul care a angajat-o, acesta influențând decizia instanței, pentru ca tânăra să fie ulterior condamnată pe nedrept la 20 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav.

Lucia este acum liberă, după ce a fost grațiată în urma campaniei inițiată de Boris Gâlcă și susținută de Andreea Marin, iar aseară a primit de la experții „Prețuiește Viața” sesiuni de lifecoaching, un pelerinaj la mănăstirile din România, un program complex de consiliere psihologică, plata chiriei pe un an de zile într-o garsonieră din Chișinău, o transformare stilistică de excepție și un recital special oferit de artistul ei preferat, Fuego.

Un alt caz excepțional a fost cel al lui Boris Gâlcă, cel care i-a fost alături zi de zi, în ultimii șase ani, soției sale paralizată în urma unui anevrism cerebral.
Femeia nu se poate mișca, nu poate comunica verbal, însă, din privirea ei, Boris a transpus mesajele și trăirile acesteia într-o carte, „Caligrafia vieții – Dincolo de cuvinte”, care se va lansa în curând atât în Republica Moldova, cât și în România datorită echipei Pretuieste Viața.

Soții Ion și Camelia Zamfir, cei care au transformat comuna Brusturoasa dintr-o localitate în curs de părăsire într-o destinație importantă pentru turismul rural, atrăgând fonduri pentru a construi un centru cultural și de tradiții și a-i învăța pe localnici să se autosusțină producând alimente eco, unele unicat, au fost recompensați de experții „Prețuiește Viața” cu materiale de tâmplărie pentru finalizarea construcției centrului, jocuri de dezvoltare personală pentru copiii din comună, o operație pentru o locanică ce reprezintă un puternic sprijin în activitățile lor, precum și o campanie de branduire și distribuție la scară largă a dulcețurilor pe care le produc la Brusturoasa.

Nu în ultimul rînd, Alina Șerban, o tânătă de etnie romă care a crescut la centrul de plasament, având tatăl decedat și mama în inchisoare, a reușit prin propriile forțe să studieze actoria la New York și Londra, fiind acum apreciată peste hotare.
După o scurtă scenetă care i-a demonstrat talentul, Alina a primit din partea experților sesiuni de life-coaching care să o ajute să își exploateze abilitățile actoricești la maximum, consiliere gratuită în privința contractelor de impresariat pentru actori, o bursă de 2000 de euro, interviuri în publicații din România, seturi de cosmetice și o rochie de covor roșu realizată de Andra Țurcanu (Lou Lou) pentru evenimentele la care va participa în viitor. În plus, Alina îl va cunoaște azi pe regizorul Cristian Mungiu și va fost invitată de actorul canadian David Lipper la castingul pentru noul film Falconman, regizat de Tony Hichkox.

Cea de-a doua ediție a emisiunii „Prețuiește Viața” i-a avut ca invitați speciali și pe Mihaela Drafta, designerul care i-a creat o rochie elegantă Natachei, femeia-erou din prima ediție a show-ului, pe profesor doctor Vlad Ciurea, cel care a realizat până în prezent peste 20.000 de operații pe creier, precum și pe Fuego și trupa Iris, cei care au oferit scurte recitaluri live.

Emisiunea „Prețuiește Viața” este rodul muncii unei echipe impresionante de specialiști care și-au unit forțele pentru a aduce emoție, optimism, exemple de urmat pentru cei de acasa.
Este locul unde sunt prezentate poveștile de viață ale unor oameni învingători.

Fiecare ediție a emisiunii „Prețuiește Viata” este difuzată în fiecare duminică seară, la TVR 1 și TVR Internațional, de la ora 20.45, și online pe www.tvrplus.ro.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod