Andreea Marin, Corina, Ilinca Vandici si Amalia Enache au descoperit la Columna Esthetic metodele de infrumusetare ale anului 2015

Andreea Marin, Corina, Diana Sucu, Anca Lungu, Amalia Enache, Ilinca Vandici, Anca Serea, Giulia Nahmany, Anca Turcasiu, Rita Muresan si Doina Levintza au descoperit noile metode prin care se pot combate semnele inaintarii in varsta, dar si de a avea o silueta perfecta.
Vedetele au fost prezente la inaugurarea Columna Esthetic din cartierul Primaverii, cel mai avangardist Laser Medical Center din Romania.

In cadrul evenimentului a fost lansat aparatul Ultratone Dreamshaper, chiar de catre inventatoarea lui, Kristin Centofanti, considerata specialistul numarul 1 in biostimulare. Vedetele si ceilalti invitati au avut ocazia sa primeasca recomandari personalizate pentru o silueta si un ten perfect chiar de la dna Centofanti. 

Andreea Marin, cunoscuta pentru faptul ca se mentine doar prin sport si alimentatie echilibrata, a fost prezenta la Columna Esthetic pentru a afla ce tratamente non-invazive ar putea urma pe viitor pentru a imbunatati silueta, si a aflat de la Kristin Centofanti despre efectele biostimularii cu aparatul Ultratone Dreamshaper.

Corina, Amalia Enache si Ilinca Vandici au aflat, la randul lor, despre efectele miraculoase ale LPG asupra tenului si a siluetei, dar si informatii despre avantajele oferite de tratamentele tip laser si radiofrecventa.

Gazdele evenimentului, Ramona Tudor, proprietarul Columna Esthetic, si medicul Adriana Celebidache, le-au prezentat invitatilor noul sistem integrat de tratamente pentru ten si corp, menit a acoperi, in cadrul unei singure clinici, toate cerintele clientilor in materie de metode de slabit, de epilat fara durere si de minimizare a semnelor inaintarii in varsta, prin intermediul unei platforme complete de aparate laser Harmony, Soprano Ice, LPG, Ultraton si Radiofrecventa unipolara si bipolara.

Columna Esthetic include, in premiera pentru Romania, pe langa platforma de aparate de infrumusetare de ultima generatie, si servicii de stomatologie si estetica medicala.
Acest mix de servicii este des intalnit in cadrul clinicilor de peste hotare.

Sub motto-ul “Cu noi deveniti mai frumosi”, Ramona Tudor, medicul Adriana Celebidache,  partenerii Columna Esthetic – Columna Medical Center (clinica medicala pluridisciplinara precum si modern centru de fertilizare in vitro), Academia de FIV, Dentexcela 3 si Top Line Europa (grup cu peste 18 ani de experienta pe piata romaneasca, lider in industria solutiilor profesionale integrate de afaceri pentru saloanele premium) au inaugurat Columna Esthetic, cel mai avangardist Laser Medical Center din Romania, in prezenta unor invitati de marca. 

Pornit de la ideea ca orice om trebuie sa isi ingijeasca pielea in mod regulat, ca preventie si pentru intretinere, nu doar atunci cand apar semnele imbatranirii, Columna Esthetic este un proiect de elita adresat in egala masura si femeilor si barbatilor.

Invitatii au putut lua cunostinta cu echipa medicala, formata din specialisti cu experienta in tratarea problemelor dermatologice, oameni alesi cu atentie, pentru ca scopul Columna Esthetic este de a aborda frumusetea prin cunostinte medicale, folosind cele mai avansate tehnologii disponibile pe piata, de la echipamentele cu radiofrecventa de ultima generatie de la Alma Accent, pana la sisteme de epilare fara durere (Soprano ICE) sau cel de biostimulare corporala Ultratone Futura Ultra Pro.

Tenul nu are varsta.
Am realizat acest centru din pasiune pentru frumos si din dorinta ca, din ce in ce mai multa lume, barbati sau femei, deopotriva, sa constientizeze ca tenul nu are varsta. Din experienta mea de consumator de astfel de servicii si  din cea a medicilor care formeaza echipa Columna Esthetic, stim ca este bine sa intretii si sa previi
", a declarat Ramona Tudor in discursul de inaugurare. 

Columna Esthetic vine nu doar cu tehnologii si tratamente de ultima ora, cum ar fi sistemul helioterapeutic multiplex Ultratone Futura Ultra Pro, cea mai completa si eficienta solutie de indepartare a parului, fara durere si rapid – Soprano Ice, cea mai noua versiune LPG Endermolab Cellu M6 (model de referinta in stimularea celulara corporala si faciala) sau Harmony Clearlift (o abordare non-invaziva si lipsita de durere de intinerire a pielii prin metoda laser), dar si cu o echipa de medici specialisti care vor personaliza tratamentele fiecaruia printr-un diagnostic profesionist si printr-o propunere de servicii care sa asigure cele mai bune rezultate.

Noul Laser Medical Center propune o gama complex de servicii, de la cele de rejuvenare faciala, pana la cele de remodelare corporala, epilare sau chiar estetica dentara, toate asigurate intr-un cadru elegant intr-un mod profesionist.

Columna Esthetic se afla pe Bulevardul Primaverii, Nr.29.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod