Oana Turcu: "Am slabit-o pe Ionela Prodan 10 kg in doua luni!"

A pus bazele unei afaceri inca din studentie, cand, ca mai toate adolescentele, avea mici probleme cu tenul, din cauza acneei. Oana Turcu lucra pe atunci in televiziune, asa ca era un impediment sa apara in fata camerelor cu anumite imperfectiuni ale tenului.
 A fost reporter de teren, redactor, realizator de emisiuni pentru ca, mai apoi, sa ajunga directorul unui post TV din Iasi. Din conjugarea acestor doua experiente, vedeta a reusit sa-si construiasca o a treia cariera, pe coordonate internationale, de data aceasta. Realizatoarea emisiunii "Refresh by Oana Turcu" este prima romanca al carei nume a devenit brand international de produse cosmetice: "Linia Oana Turcu".

In cei  peate 15 ani de cariera in domeniul cosmeticii foarte multe vedete autohtone au apelat la produsele Ardes Cosmetici: Catalin Botezatu, Ana Maria Prodan, Rita Muresan, Silviu Prigoana, Valentina Pelinel, Andreea Marin, Adriana Bahmuteanu, Adelina Elisei, Luminita Anghel, Minodora, Andreea Balan, Gabriel Cotabita, Lora, Romica Tociu, Nicoleta Luciu, Corina, Gina Pistol, Tania Budi, Marina Almasan, Mirela Boureanu Vaida si Ionela Prodan.

"Sunt zeci de vedete care au ajuns la greutatea optima cu ajutorul produselor Ardes.
Cea mai recenta este Ionela Prodan, care a venit la mine, dupa o emisiune TV, in vara aceasta, si m-a rugat sa incepem impreuna un program, pentru ca luase prea mult in greutate. Dupa doar doua luni doamna Prodan este din nou fericita. A scapat deja de zece kilograme si nu se opreste pana cand va avea din nou greutatea din tinerete. Este doar cea mai recenta dintre povesti, dar, de-a lungul anilor, Minodora, Luminita Anghel si multe altele mi-au trecut pragul si au avut rezultate vizibile
", a declarat Oana Turcu.

Ionela Prodan isi doreste sa scape de inca 15 kilograme pana in decembrie, luna in care va lansa un nou album. Artista a urmat schema de tratament propusa de Oana Turcu: painea, pastele, orezul, cartofii si dulciurile au fost interzise, iar pielea ramane ferma si musculatura tonifiata prin utilizarea unui masaj profesional cu: ulei de migdala dulce, crema de tonifiere, crema ultra slabire termo si namol extraforte pentru slabire rece, toate din linia de cosmetice Ardes. 

Mai mult sotia lui Cristian Brancu a povestit: "Un celebru avocat din Romania se plangea ca nu stia cum sa opreasca pierderea parului, iar acum, dupa doar doua luni, isi etaleaza cu mandrie noua frizura.
Tratamentul cu palmier pitic este absolut senzational si are efecte incredibile. Exista si vedete care doreau sa scape de urmele celulitei si a vergeturilor, cum este Adelina Pestritu, si acum sunt fericite ca urmele aproape au disparut. Si nu uitati ca si eu sunt o femeie care credea ca nu va scapa niciodata de acnee si, descoperind acest tratament miraculos, a eliminat cosmarul vietii sale! In fiecare an, mii de femei si barbati apeleaza la ajutorul nostru si isi vindeca multe dintre complexele legate de imagine - slabire, riduri, caderea parului, celulita, vergeturi ori acnee".

Produsele Ardes sunt concepute la Genova si se gasesc in Italia, in Anglia, iar romanii care traiesc pe orice meridian au primit produsele dorite. Oana Turcu este unic distribuitor pentru Europa de Est. Cremele pot fi folosite de oricine si exista chiar si produse care sunt chiar recomandate femeilor insarcinate, pentru a nu face celulita si vergeturi in timpul sarcinii, uleiurile bogate de migdale sau gelul biogheata, ideal pentru picioarele cu tendinta de umflare.

Intr-o lume in care se pune din ce in ce mai mult accent pe aspectul fizic, iar sportul si miscarea nu mai ocupa locurile fruntase, alimentatia corecta este raspunsul: "Este adevarat ca alimentatia este principala sursa a aparitiei celulitei si a vergeturilor.
Mezelurile sau preparate care nu mai sunt curate, ci adevarate atentate pentru piele. Am vazut adolescente superbe cu celulita si vergeturi! Important este ce mananci ! Eu sunt o mancacioasa dar am inceput sa mananc ce trebuie si fara carbohidrati. Nu uitati sa va hidratati! Stiu persoane care au mancat vegetarian si s-au ingrasat," a precizat Oana Turcu, vedeta care a ajuns la dimensiuni de model intr-un timp record. "Perioada in care am luat in greutate a fost aceea a sarcinii si apoi am slabit in etape. Mai intai, am slabit 20 de kilograme in doua luni, cu ajutorul cremelor. Apoi, am dat jos, treptat, in doi ani, inca 10 kilograme, prin masaje aproape zilnice, alimentatie sanatoasa, totul fara diete. A contat si ca am testat un program de detoxifiere in Bodrum, si corpul meu a raspuns foarte bine la Detox. Cu detox nu slabesti, dar se elimina toxinele din corp"
, a conchis aceasta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod